Ινδική εταιρεία αγόρασε το 30% τουρκικού κατασκευαστή drones

Freepen.gr - Η ινδική DCM Shriram Industries απέκτησε το 30% του τουρκικού παραγωγού μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV), Zyrone Dynamics, σε συμφωνία αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Zyrone θα παράσχει στην ινδική εταιρεία τεχνολογική υποστήριξη και τα δύο μέρη θα αλληλοϋποστηρίζονται στην εμπορία των προϊόντων στην Ινδία και σε όλο τον κόσμο.

"Η Zyrone θα πουλήσει τα προϊόντα της στην Ινδία και τους γείτονές της στην ασιατική αγορά, μετά την οποία ελπίζει επίσης να εξάγει drones στην Ευρώπη και την Αυστραλία", δήλωσε ο Murat Kanber, συνιδρυτής της Zyrone Dynamics, σύμφωνα με το Anadolu.

Η συμφωνία υπογράφηκε στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Βιομηχανιών (IDEF) στην Κωνσταντινούπολη. Στην εκδήλωση η Zyrone παρουσίασε δύο νέα UAV, με την υψηλότερη ταχύτητα πτήσης στην κατηγορία τους. Τα μη επανδρωμένα  αεροσκάφη ονομάστηκαν ZCQM και ZCOM.

Το ZCQM, ανήκει σε μια κατηγορία μίνι πλατφόρμας UAV πολλαπλών στροφείων. Η εταιρεία αναφέρει ότι το drone μπορεί να εκτελέσει αποστολές πτήσης για περισσότερα από 70 λεπτά με ωφέλιμο φορτίο 500 γραμμάρια. Το ZCQM μπορεί να επιταχύνει στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Η πλατφόρμα ZCQM μπορεί να πετά αυτόνομα και χειροκίνητα ενάντια στους ανέμους που υπερβαίνουν τα 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Η πλατφόρμα ZCOM, η οποία μπορεί να λειτουργήσει για 30 λεπτά με ωφέλιμο φορτίο 25 κιλά, και έχει χρόνο πτήσης 2 ώρες με ελαφρύτερο ωφέλιμο φορτίο 1,5 κιλών.

* πληροφορίες defenseworld.net

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail