Χριστιανή 3 ετών βιάστηκε από το δάσκαλο φυσικής αγωγής μέσα στην τάξη στη Λαχόρη!

TheDigitalArtist / pixabay
Freepen.gr - Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ένα μόλις 3χρονο χριστιανό κορίτσι στο Πακιστάν βιάστηκε σε σχολείο στη γειτονιά Raiwind της Λαχόρης. Αυτή η καταγγελία έρχεται λιγότερο από ένα μήνα μετά την αναφορά παρόμοιου περιστατικού που αφορούσε ένα 8χρονο χριστιανό κορίτσι τον Ιούνιο, σύμφωνα με το International Christian Concern.

Στις 24 Ιουλίου, η Άννα Τσαντ, ηλικίας 3 ετών, βιάστηκε από τον Μοχάμεντ Σαλίμ, μουσουλμάνο υπάλληλο σε σχολείο στη γειτονιά Ράιγουιντ της Λαχόρης. Σύμφωνα με την Πρώτη Αναφορά Πληροφοριών (FIR # 2224/21) που καταχωρήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, η Άννα δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στο σχολείο με τον αδελφό της.

"Αφού τελείωσαν οι ώρες σπουδών στο σχολείο, ο Saleem, γυμναστής του σχολείου, ζήτησε από τον αδελφό της Άννας να βγει για να παίξει και πήγε την Άννα στην τάξη", δήλωσε ο Chand Masih, πατέρας της Άννας, στο International Christian Concern (ICC). «Ο Saleem τη βίασε στην τάξη και παρατηρήσαμε λεκέδες αίματος στα ρούχα της όταν έφτασε στο σπίτι και έκλαιγε».

Οι γονείς της Άννας την μετέφεραν στο τοπικό νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Εκεί ο βιασμός επιβεβαιώθηκε με ιατρική εξέταση και η οικογένεια της Άννας υπέβαλε καταγγελία στην τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, η διοίκηση του σχολείου και ο Saleem πιέζουν την οικογένεια της Άννας να διευθετήσουν το ζήτημα εξωδικαστικά. Σε παρόμοιες καταστάσεις, απειλές και εκφοβισμοί χρησιμοποιούνται για να εξαναγκάσουν τους Χριστιανούς σε άδικους συμβιβασμούς εκτός του δικαστικού συστήματος του Πακιστάν.

Στις 22 Ιουνίου, ένα παρόμοιο περιστατικό αναφέρθηκε από άλλο σχολείο στη Λαχόρη. Σε αυτή την περίπτωση, ένα 8χρονο χριστιανό κορίτσι βιάστηκε από μουσουλμάνο δάσκαλο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail