Τους γλεντάνε ασταμάτητα: Άλλοι 10 Τούρκοι στρατιώτες έφυγαν...συστημένοι από τους Κούρδους

Freepen.gr - Το Κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με τις τελευταίες επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών και τις επιθέσεις των Τούρκων.

Στις 16 Αυγούστου, 2 τεθωρακισμένα οχήματα τύπου Kirpi που κινούνταν από το φυλάκιο Wargenima στην περιοχή Gever (Yüksekova) του Hakkari προς το χωριό Kendalok χτυπήθηκαν από τις δυνάμεις των Κούρδων στις 06:45 με τακτικές δολιοφθοράς. Ως αποτέλεσμα της δράσης, ένας από τους μεταφορείς καταστράφηκε ολοσχερώς και 9 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Στις 16 Αυγούστου, στις 12:00 και στις 17:30, τα τουρκικά στρατεύματα στην περιοχή Girê Kato στην περιοχή Zendura χτυπήθηκαν δύο φορές με βαρύ οπλισμό. Οι στόχοι χτυπήθηκαν με ακρίβεια και στις δύο ενέργειες.

Επίσης το πρωί της 16ης Αυγούστου, τα τουρκικά στρατεύματα που κινήθηκαν κατά μήκος του στενού Girê Azad, χτυπήθηκαν με τακτικές δολιοφθοράς. Τουλάχιστον 1 στρατιώτης σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail