Η Ρωσία δοκίμασε επιτυχώς τον S-500 κατά βαλλιστικού στόχου!

Freepen.gr - Στην περιοχή Kapustin Yar δοκιμάστηκε το νεότερο αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-500 σε βαλλιστικό στόχο υψηλής ταχύτητας. Σύμφωνα με τα μέσα ελέγχου, ο στόχος καταστράφηκε, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείο άμυνας.

Το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-500 δεν έχει ανάλογα στον κόσμο και έχει σχεδιαστεί για να νικήσει ολόκληρο το φάσμα των υπαρχόντων και μελλοντικών όπλων αεροδιαστημικής επίθεσης ενός πιθανού εχθρού σε ολόκληρο το εύρος υψομέτρων και ταχυτήτων.

Οι δοκιμές με πραγματικά πυρά που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των δοκιμών επιβεβαίωσαν τα καθορισμένα τακτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά και την υψηλή αξιοπιστία του ρωσικού εξοπλισμού στρατιωτικής άμυνας, υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Μετά την ολοκλήρωση ενός πλήρους κύκλου δοκιμών, τα σχέδια εξοπλισμού προβλέπουν την παράδοση του πρώτου συστήματος S-500 στις δυνάμεις αεράμυνας κοντά στη Μόσχα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail