Τελειώνουν τουρισμό κι εστίαση: Θα ζητούν μοριακό ή rapid test από ανεμβολίαστους για να πάνε στα εξοχικά τους σε άλλους νομούς!

Smaragd / pixabay
«Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται οι μη εμβολιασμένοι να μπορούν να ταξιδεύουν από νομό σε νομό μόνο με αρνητικό τεστ κορονοϊού, είτε μοριακό είτε rapid, ενώ τα self test δεν θα γίνονται δεκτά, παρά μόνο στους ανήλικους. Η εισήγηση αφορά τις μετακινήσεις εντός της χώρας με αεροπλάνα, πλοία, τρένα και λεωφορεία ΚΤΕΛ» διαβάζουμε στο newsbomb.gr.

Δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διατηρούν εξοχικά ή επισκέπτονται τα πατρικά τους στην επαρχία, θα πρέπει να χαρατσώνονται με τεστς για να πάνε επί της ουσίας στα σπίτια τους. Δε μιλάμε για όσους φεύγουν Σαββατοκύριακα.

«Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να πείσουμε όσους είναι δύσπιστοι, όσους διστάζουν να εμβολιαστούν. Εκεί έχουμε στρέψει την προσπάθεια μας», διαμήνυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, με τη διαφορά ότι αυτές οι μέθοδοι δε συνιστούν πειθώ, αλλά έναν καμουφλαρισμένο εκβιασμό. Το να δυσκολεύεις τη ζωή των ανθρώπων δεν αποτελεί λύση.

Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρει κανείς το πλήγμα που θα προκαλέσουν αυτές οι εμπνεύσεις στον εσωτερικό τουρισμό και την όποια κίνηση περίμεναν μονάδες φιλοξενίας κι εστίασης.

Κάπου έχει χαθεί η λογική και μαζί της τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail