Απίστευτα πράγματα από τους...ειδικούς: Τώρα προτείνουν είσοδο στα ΜΜΜ με rapid ή PCR

sandyjohnhood / pixabay
Ο καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιάννης Τούντας ζητά ακόμη περισσότερα μέτρα όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων, η επαναφορά της μάσκας και η αντικατάσταση των self test με rapid ή PCR.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε, «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι κάτι που πρέπει να μας ξενίζει. Αφορά ορισμένες κατηγορίες και πρώτα από όλους τους υγειονομικούς, αλλά και αυτούς που εργάζονται στα ΜΜΜ, στον τουρισμό, στους οίκους φιλοξενίας ηλικιωμένων, αλλά και τους εκπαιδευτικοί που έρχονται σε επαφή με μεγάλες ομάδες ατόμων και είναι εκτεθειμένοι, γιατί πολλά παιδιά είναι ασυμπτωματικοί φορείς του κοροναϊού».

Παράλληλα, επισήμανε ότι το μέτρο που αφορά στις μετακινήσεις στα νησιά με τα πλοία, θα μπορούσε να γενικευτεί και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, δηλαδή στο μετρό και τα λεωφορεία.

Σε ό,τι αφορά στα self test, πιστεύει ότι είναι μεν χρήσιμο όταν είναι θετικά, αλλά τα αρνητικά πολλές φορές είναι ψευδώς αρνητικά (ωραία προσέγγιση). «Το self test δεν πρέπει να θεωρείται διαβατήριο ελευθερίας. Γι’ αυτό θα πρότεινα όπου υπάρχουν διατάξεις περί self test, αυτές να αντικατασταθούν με rapid test ή μοριακό».

Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση της τρομοκράτησης και της παρουσίας διάφορων ειδικών στα κανάλια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail