Η Ρωσία τέσταρε σύγχρονο σύστημα στόχων με Orion Combat Drones στη Συρία

Freepen.gr - Το προηγμένο σύστημα πληροφοριών, ελέγχου και επικοινωνιών Strelets KRUS παρείχε στόχους για το μαχητικό drone αεροσκάφος Orion κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επιτυχημένης δοκιμής στη Συρία, ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti μια ανώνυμη πηγή στο ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με την πηγή, τα αεροσκάφη Orion χτύπησαν τρομοκρατικούς στόχους που βρίσκονταν στο σύστημα Strelets. Η πηγή δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς έγινε η δοκιμή, υπογραμμίζει το southfront.org

«Σε σύγκριση με τη χρήση επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών, έχει αποδειχθεί σημαντική αύξηση της αποτελεσματικότητας και της ακρίβειας των αεροπορικών επιδρομών χάρη στη χρήση Strelets», ανέφερε η πηγή.

Το σύστημα Strelets επιτρέπει στις δυνάμεις στο έδαφος να στέλνουν δεδομένα-στόχους σε πολεμικά αεροπλάνα. Σε προηγούμενες δοκιμές στη Συρία, το Strelets χρησιμοποιήθηκε για την παροχή στόχων σε μαχητικά βομβαρδιστικά Su-24M με σχεδόν 100% ακρίβεια.

Επί του παρόντος, το σύστημα Strelets μεταφέρει δεδομένα στόχου σε χειριστές drone. Εάν οι μελλοντικές δοκιμές είναι επιτυχείς, το σύστημα θα μπορεί να στείλει στόχους απευθείας στο drone, σύμφωνα με την πηγή της RIA Novosti.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail