Το Lada Niva τώρα και αυτοκινούμενο

Το αυτοκινούμενο Lada Niva δεν γεμίζει το μάτι, αλλά υπόσχεται πως θα σας χαρίσει την ελευθερία που αναζητάτε στις διακοπές σας.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ο νους όλων δραπετεύει σε μακρινές παραλίες με εξωτικές αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά. Και μόλις δοθεί το… σύνθημα και αρχίσει η θερινή άδεια, έχουμε πακετάρει τις βαλίτσες μας και… φύγαμε για άλλα μέρη.

Από: newsauto.gr

Αναστάσης Γαλάνης

Εξουθενωμένοι από τη ρουτίνα κατά τους απαιτητικούς χειμερινούς μήνες, οι περισσότεροι θα επιλέξουν να διαμείνουν σε κάποιο ξενοδοχείο.

Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που δεν αλλάζουν τις αποδράσεις με τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο. Διότι, όπως, υποστηρίζουν, τα συγκεκριμένου τύπου οχήματα τους παρέχουν απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, ώστε να «στήσουν» δίπλα στο κύμα και να αλλάζουν μέρος διαμονής όποτε επιθυμούν.

Για ρωτήστε και τον κάτοχο του Vario Perfect 1200 Platinum, του υπερπολυτελούς αυτοκινούμενου των 900.000 ευρώ. Για να απολαύσεις όμως διακοπές με ένα όχημα-σπίτι δεν απαιτούνται λούσα και πολυτέλειες. Αλλά, μόνο τα απαραίτητα.

Και αυτά τα προσφέρει απλόχερα το εικονιζόμενο Lada Niva που, αφού δέχθηκε την περιποίηση της ρωσικής εταιρείας Lux Form, κάνει… καριέρα ως αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.


 
Τόσο οι μικρές διαστάσεις (M/Π/Υ: 4.760/ 1.740/ 2.770 χλστ.) όσο και η λιτή εξωτερική εμφάνιση δεν μαρτυρούν το πλούσιο ταλέντο του. Με το που εισέλθει κανείς στη μονάδα κατοικίας θα συστηθεί με δύο καθίσματα, μια πλήρη κουζίνα με φούρνο και ψυγείο, και ένα μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα. Όσο για τις ώρες ξεκούρασης, γι’ αυτές φροντίσει ένα διπλό κρεβάτι στον πάνω όροφο.


Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Το τροχόσπιτο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα 1,7 λτ. που παράγει 84 ίππους και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Σίγουρα δεν βάζει… φωτιά στον δρόμο, αλλά το σύστημα τετρακίνησης με το κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων θα σας επιτρέψει να εγκαταλείψετε τη σιγουριά της ασφάλτου.

Αναφορικά με την τιμή του αυτοκινούμενου Lada Niva, η εταιρεία αξιώνει 1,6 εκ. ρωσικά ρούβλια, δηλαδή γύρω στα 18.250 ευρώ (με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες).
 
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail