H Iταλία κέρδισε το κύπελο αλλά ο Boris Johnson είναι ο πραγματικός νικητής. Δεν τον τρόμαξε ούτε η μετάλλαξη Delta

Η Βιομηχανία του Ποδοσφαίρου αποδείχθηκε πιο ισχυρή από τη προπαγάνδα του κορωνοτρόμου - Θα μπορούσε να είναι το τέλειο αθλητικό κορωνοπάρτι- σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ- που συνεχίζουν το εμπόριο του τρόμου αλλά δεν ήταν παρά μια γιορτή του ποδοσφαίρου το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και μία μεγάλη βιομηχανία θεάματος.

Απόσπασμα από: kourdistoportocali.com

Πάνω από 67.000 φίλαθλοι στις εξέδρες, καθώς και θαμώνες στις εγγλέζικες pub συνωστίσθηκαν για να απολαύσουν έναν τελικό ο οποίος προσέφερε συγκινήσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό καθώς η Αγγλία προηγήθηκε νωρίς.

Η Ιταλία κέρδισε στα πέναλτι αλλά ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο πραγματικός νικητής μια και τόλμησε να ξορκίσει και να τρολάρει τη βιομηχανία του κορωνοτρόμου και της μετάλλαξης Delta (η οποία είναι τόσο οξυδερκής και τόσο ισχυρή ώστε σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ του κόσμου την προπαγανδίζουν ασθμαίνοντας) επιτρέποντας την διεξαγωγή του τελικού με θεατές στις εξέδρες ενώ ετοιμάζεται στις 19 Ιουλίου να άρει τα περιοριστικά μέτρα στη χώρα του.

Ακόμη και ο πρωθυπουργός του Iσραήλ που βρίσκεται σε τουριστικό lockdown από τον Μάρτιο του 2020 παραδέχθηκε πρόσφατα ότι παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και τους αριθμούς των κρουσμάτων στην Αγγλία.

Μετά από έναν δραματικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Σάντσο και Σάκα, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με 3-2 στη «ρώσικη ρουλέτα» επί της Αγγλίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail