...Κι ο Κυριάκος στο Costa Navarino


Η κατάσταση έχει ως εξής:

- Δυστυχώς, ο κορονοϊός για μια ακόμη φορά διέψευσε τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς περί τιθάσευσης και επανήλθε δριμύτερος.

Από: antinews.gr

- Με την κυβέρνηση να καταφεύγει εκ νέου πανικόβλητη στα καταστροφικά lockdowns επειδή δεν έπραξε τα στοιχειώδη όσον αφορά τους ελέγχους στις πύλες εισόδου, κονιορτοποιώντας τις όποιες ελπίδες ανάτασης του τουρισμού. Δεν νομίζουμε να πιστεύει κανείς ότι κατόπιν του lockdown στη Μύκονο κι αυτών που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν στα υπόλοιπα κόκκινα νησιά, δεν θα υπάρξουν ακυρώσεις κρατήσεων για ευνόητους λόγους. Λες και το κάνουν επίτηδες για να παραμείνουν οι εν δυνάμει τουρίστες στις χώρες τους για να μην καταρρεύσουν οι οικονομίες τους.

- Στο μεταξύ, η υγειονομική δικτατορία γυρίζει μπούμεραγκ στους εμπνευστές της. Αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς η ιστορία έχει αποδείξει ότι δια της επιβολής κανείς δεν πέτυχε τα επιδιωκόμενα. Θαρρούσαν οι επίδοξοι δικτατορίσκοι ότι θα εκμεταλλευτούν τον... εμβολιαστικό διχασμό, ώστε αφενός να ψαρέψουν ψήφους από τους... πιστούς (καραμπινάτη αντιγραφή του διχασμού που ασπάστηκε ο Τσίπρας το ’15), αφετέρου να επιταχύνουν την υλοποίηση του διαβόητου Great Reset που προτάσσει η φίλτατη ολιγαρχία (γνωστή κι ως διαπλοκή ή νταβατζήδες), μέσω των βολικών… εμβολιαστικών απολύσεων που ανοίγουν τον δρόμο για τις κανονικές που ψηφίστηκαν προσφάτως.

- Την ίδια στιγμή, το ΔΝΤ μας πληροφορεί ότι η οικονομία τελικά δεν πρόκειται να εκτοξευτεί, όπως διατρανώνει η κυβέρνηση, με τις περίφημες μνημονιακές ανάλγητες πρακτικές (π.χ. νέες μειώσεις συντάξεων, συνέχεια της φορολογικής αφαίμαξης), να επανέρχονται στο προσκήνιο. Η κυβέρνηση βέβαια συνεχίζει να επιμένει ότι οσονούπω εκτοξευόμαστε, ασχέτως αν η... πόρτα των τραπεζιτών στον Σταϊκούρα για τη δίκαιη μοιρασιά της ευρωπαϊκής πίτας επί της ουσίας επιβεβαιώνει ότι επίκειται η επανάληψη του δυστοπικού σκηνικού της τελευταίας δεκαετίας. Ήτοι, ο καθημαγμένος λαός θα πληρώσει πάλι τα σπασμένα και οι νταβατζήδες θα φουσκώσουν έτι περαιτέρω τους λογαριασμούς τους.

- Παράλληλα, ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας ετοιμάζεται να προβεί σε τετελεσμένα στην Κύπρο που ανοίγουν τον δρόμο τόσο για τη διχοτόμηση που ορέγεται, όσο και για τις επαπειλούμενες Πρέσπες του Αιγαίου.

- Κι ο Κυριάκος τί κάνει; Συνεχίζει... ανέμελος τις διακοπές του. Αυτή τη φορά στο... ταπεινό Costa Navarino (μάλλον θέλει να στείλει μήνυμα στον Τζανακόπουλο ότι αποτελεί άντρο των καπιταλιστών [λέμε τώρα]. Ποιος ξέρει...).

Σε κάθε περίπτωση, φρονούμε ότι με την αδιανόητη συμπεριφορά του, ο Κυριάκος είτε δεν έχει αντιληφθεί τη δίνη που έχει προκαλέσει η εν γένει διαχειριστική του ανεπάρκεια, είτε διακατέχεται από άγνοια κινδύνου.

Θερμή παράκληση. Όποιος εκ των... αρίστων του Μαξίμου διαθέτει ιστορικές γνώσεις, ας τον ενημερώσει για την κατάληξη που είχαν πολύ πιο ισχυροί και ικανοί οπαδοί του ολοκληρωτισμού, ενώ βαυκαλίζονταν ότι είναι κυρίαρχοι σαν κι αυτόν.

Καλές βουτιές...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail