Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Αδωνις Γεωργιάδης

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο υπουργός ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος ενώ παράλληλα πρωτοστατεί σε ακραίες δηλώσεις κατά όσων δεν έχουν (ακόμη) εμβολιαστεί.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό» έγραψε στην πρώτη από τις τρεις αναρτήσεις του στο  Twitter.

Στη συνέχεια εκφράζει την πεποίθησή του ότι θα το περάσει ήπια επειδή πλήρως εμβολιασμένος, κάτι που μπορεί να συνέβαινε ούτως ή άλλως όπως με το τόσο κόσμο.

Περαστικά στον άνθρωπο και ευκαιρία αφού θα είναι στο σπίτι του να επανεξετάσει την στάση του όλο αυτό το διάστημα στο πως μιλά και τι λέει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail