Δε φανταζόμουν ποτέ ότι ο Μητσοτάκης θα εξελισσόταν στη μεγαλύτερη απειλή για τις ελευθερίες μας

Κάτι ο παραδοσιακός ατομικισμός του Έλληνα, κάτι το διαχρονικό μπάχαλο του ελληνικού κράτους, κάτι οι διεθνοπολιτικές ισορροπίες, βοήθησαν ώστε η Ελλάδα να μη γνωρίσει ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της ένα πραγματικά ολοκληρωτικό καθεστώς. Δυστυχώς, στο νέο οργουελικό κόσμο που αναδύεται μέσα από την πανδημία του κορωνοϊού, φοβάμαι ότι δε θα σταθούμε τόσο τυχεροί. 

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Βλέπετε, σε αυτήν την τόσο κακή περίοδο για τις ατομικές ελευθερίες παγκοσμίως, είχαμε την ατυχία να μας κυβερνά ο ...Εμβέρ Χότζα του υπαρκτού καραντινισμού, είχαμε την ατυχία να βρίσκεται στην εξουσία ο πιο φανατικός και εμμονοληπτικός καραντινάκιας πρωθυπουργός όλης της υφηλίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνο είναι πρόθυμος να αντιγράψει τα πιο αυταρχικά μέτρα που κυκλοφορούν διεθνώς, αλλά είναι αποφασισμένος να βρεθεί στην πρωτοπορία και να κάνει την Ελλάδα εργαστήρι και τους Έλληνες πειραματόζωα σε αυτό το αποκρουστικό πείραμα κοινωνικής μηχανικής. 

Ο Μητσοτάκης ήταν από τους πρώτους πρωθυπουργούς που υιοθέτησαν την παράλογη και αυταρχική πολιτική των λοκντάουν και μάλιστα στην πιο σκληρή μορφή της, ήταν ο πρώτος στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έριξε την ιδέα για διαβατήριο εμβολιασμού και τώρα πρωτοπορεί ξανά με τα απαράδεκτα μέτρα-απαρτχάιντ που ανακοίνωσε για τους μη εμβολιασμένους. 

Δεν ψήφισα τον Μητσοτάκη στις εκλογές του 2019 και από την πρώτη στιγμή του άσκησα σκληρή κριτική, αλλά ειλικρινά ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι αυτός ο τύπος με τα χαρακτηριστικά μάτια θα εξελισσόταν κάποια στιγμή στη μεγαλύτερη απειλή που γνώρισαν οι ελευθερίες μας εδώ και πολλές δεκαετίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail