"Αποφάσεις που αποδίδουν ελευθερίες σ' εκείνους που το δικαιούνται"

Ίσως η πλέον απαράδεκτη δήλωση που έχει ξεστομίσει ως τώρα ο άνθρωπος που παριστάνει τον πρωθυπουργό χώρας. Αφού αφαίρεσε την ελευθερία απ' όλους, τώρα αρχίζει και τη μοιράζει μεγαλοπρεπα σε όσους αποφάσισε αυτός ότι τη δικαιούνται.

Μαρία Μπαϊραχτάρη

Ο πρωθυπουργός έχρισε εαυτόν ελέω Θεού αυτοκράτορα και αποφασίζει ποιους θα ρίξει τροφή στα λιοντάρια που αμόλησε στο Κολοσσαίο. Δεν αρκεί να αναρριχηθεί κάποιος με όποιον θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο στην εξουσία και να καταλάβει την πρωτοκαθεδρια της για να θεωρηθεί ηγέτης.

Αυτά μόνο στο Χάρβαρντ τα σπουδάζουν όσοι φοράνε στα ποδάρια τους τσαρούχια και στους ώμους τους φράκο δυτικό.

Πήρε στο στόμα του την λέξη Ελευθερία και της προσεδωσε αρνητικό πρόσημο.
Κι εμείς το επιτρέψαμε.
Κι εμείς δεν αντιδράσαμε.

Φυλακιστήκαμε στα σίδερα του φόβου που φύτεψε γύρω από την χώρα και τον κάθε Έλληνα.

Μείναμε άπραγοι στην βεβηλωση της μεγαλύτερης Ιδέας. Της ανώτερης Αξίας. Αυτής που διακρίνει τους ανθρώπους από τους υπανθρώπους.

Επιτρέψαμε σε ένα κομπάρσο της ζωής να καθορίσει την ζωή μας. Κι αυτό συνέβη γιατί ως κοινωνία αγγιξαμε τα έσχατα του ξεπεσμού μας.

Ταυτίσαμε την ζωή με τα 150 ευρώ δώρο του ανέμελου από τους φόρους των Ελλήνων, τα μαγαζιά της νύχτας, 5 ημερών διακοπές κι ένα διαρκείας στο γήπεδο.

Αυτός είναι ο Έλληνας, αυτή είναι η κατάντια του, αυτός είναι ο πρωθυπουργός που του αξίζει κι αυτή είναι η φυλακή που του πρέπει να ζει.

Από την στιγμή που χάθηκε η πρεπιά και η μπέσα στον Έλληνα, με το καλό να αποφασίσει ο ηγεμών ότι η ελευθερία που δικαιούνται όσοι υπάκουοι, θα προσφέρεται σε μορφή σταγδην ενδοφλεβίως και το δικαίωμα διακοπής ροής της θα το έχει μόνο αυτός, ανοιγοκλείνοντας την πεταλούδα.

Μελλοθανατοι, οι Μακεδονισσες αγωνίστριες που εχυσαν το αίμα τους για να πολεμήσουν τούρκο και βούλγαρο μαζί ώστε να αποκτήσει ο λαός την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του, σας αποστρέφονται θαμμένες στα Αγια χώματα της Μακεδονικής γης.

Είστε άξιοι των δεινών σας γιατί απωλεσατε τις αξίες σας.
Περαστικά σου ραγιά!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail