Αζέροι και Τούρκοι τηλεφωνούν και ζητούν να πάρουν μπιρ παρά τα σπίτια των Αρμενίων στο Αρτσάχ

Σχεδόν 8 μήνες μετά την κατάπαυση του πυρός που έδωσε τέλος στον 44ήμερο πόλεμο Ναγκόρνο-Καραμπάχ (Αρμενικά: Artsakh), οι εχθροπραξίες απέχουν πολύ από το τέλος. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας (NSS), οι Αρμένιοι πολίτες που ζουν στο Artsakh δέχονται τηλεφωνήματα από Αζέρους και Τούρκους πολίτες που προσφέρουν να αγοράσουν την περιουσία τους μαζί με απειλές να χάσουν την πατρίδα τους.

Το NSS κάλεσε τους ντόπιους να αποφύγουν να απαντήσουν σε αυτές τις κλήσεις και να τις αναφέρουν αμέσως. Ανέφεραν επίσης ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν είχαν σκοπό να προκαλέσουν φόβο και αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον και την ασφάλεια των Αρμενίων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Οι απειλές κατά των μέσων διαβίωσης και των σπιτιών των Αρμενίων που ζουν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ συνεχίζονται καθώς η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν επιδιώκουν να χειραγωγήσουν την περιοχή προς όφελός τους.

photo: http://www.hawarnews.com/en/haber/azerbaijan-bombed-artsakh-capital-h19659.html

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail