Η Τουρκία διαμαρτύρεται γιατί δεκάδες οχήματα...σιδέρωσαν την τουρκική σημαία στη Λιβύη

Freepen.gr - Την Τρίτη, η Άγκυρα καταδίκασε έντονα την «απεχθή» δράση κατά της τουρκικής σημαίας μπροστά από το κοινοβούλιο της Λιβύης κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τον προϋπολογισμό στο Τομπρούκ της Λιβύης.

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε δήλωση ότι η τουρκική πρεσβεία στην Τρίπολη έκανε αμέσως τα απαραίτητα γραπτά και προφορικά διαβήματα στο Υπουργείο Εξωτερικών της Λιβύης. «Η Πρεσβεία ζήτησε επίσης να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να μην επιτρέπονται τέτοιες προκλήσεις και να αποφευχθεί η επανάληψή τους».

«Είναι σαφές ότι η εν λόγω δράση στοχεύει στην αδελφότητα της Τουρκίας-Λιβύης. Αυτή η δράση που διαπράττεται κατά της σημαίας μας, που αντιπροσωπεύει την ανεξαρτησία και τις ιερές μας αξίες, δεν θα φτάσει ποτέ στον στόχο της και θα δοθεί η απαραίτητη απάντηση από τον φιλικό και αδελφικό λαό της Λιβύης», σημειώνει η δήλωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail