Στο μικροσκόπιο των Ρώσων η ΤΠΚ ΔΑΝΙΟΛΟΣ που μπήκε στον Εύξεινο Πόντο

hellenicnavy.gr
Freepen.gr - "Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας παρακολουθεί το πυραυλικό σκάφος ταχέων επιθέσεων του Ελληνικού Ναυτικού HS Daniolos στη Μαύρη Θάλασσα", ανέφερε το Σάββατο το ρωσικό Εθνικό Κέντρο Άμυνας και μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

"Οι δυνάμεις και ο εξοπλισμός του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθούν το πυραυλικό ταχύπλοο σκάφος του Ελληνικού Ναυτικού HS Daniolos, το οποίο εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 10 Ιουλίου 2021", ανέφερε το κέντρο.

Σχεδόν για κάθε μονάδα επιφανείας που εισέρχεται στον Εύξεινο Πόντο για να μετάσχει στη νατοϊκή άσκηση εκδίδεται αντίστοιχη ανακοίνωση.

Ωστόσο αυτή η προσέγγιση της Μόσχας, θα πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο καθώς φαίνεται να εισερχόμαστε σε μια περίοδο εντάσεων μεταξύ Δύσης και Ρωσίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail