Γιατί έχει μεγάλη σημασία να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές - Τι τρέμει το σύστημα

Όλοι εσείς που για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε να κάνετε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ή που αναγκαστήκατε να το κάνετε κάτω από ψυχολογική πίεση, ή που το κάνατε με την ελεύθερη βούλησή σας, τώρα που διαπιστώσατε από πρώτο χέρι το ποιον των ανθρώπων που σας κυβερνούν, τώρα που έπεσαν πλέον οι μάσκες των δήθεν δημοκρατών και δείχνουν καθημερινά το αποκρουστικό πρόσωπο του αυταρχισμού τους σε αγαστή συνεργασία με τα αργυρώνητα ΜΜΕ, ελπίζω να καταλάβατε ποιο είναι το κόστος της παθητικότητας απέναντι στους πολιτικούς ταγούς. 

Από: capital.gr - Stirlitz

Είδατε ότι οι κυβερνώντες όχι μόνο δεν σας σέβονται καθόλου ως κυρίαρχο λαό, αλλά δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να σας απειλήσουν, να σας τρομοκρατήσουν, να σας εκβιάσουν και να σας απολύσουν από τη δουλειά σας χωρίς να έχετε κάνει κάτι κακό, απλώς και μόνο επειδή μπορεί να διακατέχεστε από έναν ανθρωπίνως κατανοητό φόβο και θέλετε να ασκήσετε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά σας για τα οποία χύθηκε αίμα επί αιώνες. Ελπίζω ότι αντιληφθήκατε πως ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για την πολιτική, η πολιτική δεν σκοπεύει να σας αφήσει στην ησυχία σας αλλά θα σας κάνει τη ζωή κόλαση με όποιον τρόπο μπορεί.

Μην τρέφετε την αυταπάτη ότι είναι εύκολο να αντιπαλέψετε το καθεστώς τυραννίας που σας έχει επιβληθεί με αφορμή την επιδημία του κορωνοϊού. Πολύ καλά κάνετε και αντιδράτε με πορείες, διαδηλώσεις και άλλες μορφές ειρηνικής διαμαρτυρίας, αλλά οι εξουσιαστές έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι δεν συγκινούνται από κάτι τέτοια. Αν προσφύγετε στα δικαστήρια για να βρείτε το δίκιο σας θα απογοητευτείτε διότι η Δικαιοσύνη ελέγχεται απολύτως από τους εξουσιαστές. (Δεν είναι τυχαίο το ότι η Ένωση Ευρωπαίων Δικαστών απέβαλε πρόσφατα την Ελληνική Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων από τους κόλπους της, με την αιτιολογία ότι οι Έλληνες δικαστές εκτελούν πολιτικές εντολές, δεν υπηρετούν το Δίκαιο και ότι στην Ελλάδα έχει καταλυθεί το κράτος Δικαίου). Αν καταφύγετε στην Εκκλησία για στήριξη και παρηγοριά, επίσης θα απογοητευτείτε διότι κι αυτή υπηρετεί πειθήνια τους εξουσιαστές για να μην χάσει τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου που έχει κατοχυρώσει. 

Αν προσφύγετε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια το πιθανότερο είναι ότι θα βρείτε τείχος άρνησης μπροστά σας. Αν παρασυρθείτε πάνω στην απόγνωσή σας και αντιδράσετε δυναμικά θα χαρακτηριστείτε «φασίστες» και «τρομοκράτες» από τους ίδιους εκείνους πολιτικούς αλήτες που σας επιβάλουν καθημερινά τον φασισμό και την τρομοκρατία. Η μόνη σωτηρία που έχετε να περιμένετε θα έρθει αποκλειστικά από το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙ στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Μόνο στις εκλογές θα έχετε μια ρεαλιστική ευκαιρία να δείτε τον γολγοθά σας να τελειώνει και να πάρετε πραγματικά πίσω τις ζωές σας και την ελευθερία σας.

Το μόνο πράγμα που κάνει τους εξουσιαστές να τρέμουν είναι το ενδεχόμενο να χάσουν την εξουσία. Το μόνο όπλο που σας έχει απομείνει στην κατ' επίφαση δημοκρατία την οποία ζούμε είναι η ψήφος σας. Αν την απεμπολήσετε όταν έρθει η ώρα της κάλπης, τότε θα είστε άξιοι της μοίρας σας, και να είστε βέβαιοι ότι θα υποστείτε τρισχειρότερα πράγματα στο άμεσο μέλλον αφού οι επίδοξοι τύραννοι θα αποθρασυνθούν κυριολεκτικά. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι εξουσιαστές δεν καταλαβαίνουν από ευγένειες και από χαλαρές διαθέσεις. 

Αν σας βρουν πάλι στις εκλογές παθητικούς και ανεκτικούς, θα σας εξοντώσουν οικονομικά και θα κουρελιάσουν την αξιοπρέπειά σας. Επομένως στις ερχόμενες εκλογές δεν πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να απόσχει ή να ρίξει λευκή ή άκυρη ψήφο. Αν κάνετε κάτι από τα προηγούμενα είναι σαν να δίνετε λευκή επιταγή στους εξουσιαστές να συνεχίσουν να σας τυραννούν βάναυσα περιφρονώντας τα πιο στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματά σας. Μόνο η ΕΓΚΥΡΗ ψήφος σε ένα κόμμα που αντιτίθεται στους εξουσιαστές μπορεί να σας σώσει. Πρέπει να καταλάβετε ότι όλοι μαζί αντιπροσωπεύετε μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ δύναμη πολιτικής ανατροπής ικανή να σαρώσει το σάπιο πολιτικό οικοδόμημα και να αποδώσει πραγματική δικαιοσύνη.

Κλείστε τα αυτιά σας σε εκείνους που παριστάνουν τους αγανακτισμένους και σας συμβουλεύουν να μην πάτε να ψηφίσετε στις βουλευτικές εκλογές ή να ρίξετε λευκή ή άκυρη ψήφο, δήθεν για να ταρακουνήσετε το σύστημα. Όλοι αυτοί είτε ψεύδονται συνειδητά και επιχειρούν να σας παραπλανήσουν, είτε είναι ηλίθιοι. Ακόμη και μόνο 1.000 έγκυρα ψηφοδέλτια να βρεθούν μέσα στις κάλπες σε όλη την Ελλάδα το πολιτικό σύστημα θα συνεχίσει να καπηλεύεται την εξουσία σαν να μην έχει συμβεί τίποτα διότι το Σύνταγμα και οι νόμοι τού δίνουν αυτό το δικαίωμα. Η αποχή, το άκυρο και το λευκό απλώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για το πολιτικό σύστημα, όσο μεγάλο ποσοστό κι αν αντιπροσωπεύουν, και μπορούν να αγνοηθούν χωρίς καμία απολύτως συνέπεια.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το μπλοκ των εξουσιαστών σήμερα δεν αποτελείται μόνο από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και από εκείνα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που σιγοντάρουν την υγειονομική χούντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ, και το ΜέΡΑ25 τάσσονται αναφανδόν υπέρ των πρωτοφανών μέτρων απαρτχάιντ που λαμβάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ η Ελληνική Λύση ακολουθεί μία καιροσκοπική πολιτική «ήξεις αφήξεις» έχοντας υπερψηφίσει τον κατάπτυστο νόμο 4675/2020 που δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων όποτε το θελήσει. Οι Έλληνες που αγανακτούν με όσα συμβαίνουν σήμερα, δεν πρέπει να στηρίξουν κανένα από αυτά τα κόμματα, αλλά μόνο κόμματα που έχουν ξεκάθαρα πατριωτικές θέσεις και αντιτίθενται απόλυτα και αποφασιστικά στην υγειονομική χούντα χωρίς επιφυλάξεις και αστερίσκους.

Δεν έχει σημασία αν το κόμμα που θα επιλέξετε να ψηφίσετε είναι μικρό ή αν έχει ελάχιστες πιθανότητες να μπει στη Βουλή. Η έγκυρη ψήφος κόντρα στους εξουσιαστές, ακόμα κι αν διασπαρεί σε πολλά μικρά κόμματα, είναι ικανή να προκαλέσει σεισμό στο πολιτικό σκηνικό και να το ανατρέψει εκ βάθρων. Ελάτε σε επαφή με άλλους συμπολίτες σας που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις με εσάς και υφίστανται τον κρατικό διωγμό και την τρομοκρατία. Εφαρμόστε μποϊκοτάζ σε εκείνες τις επιχειρήσεις που θα σταματήσουν να πληρώνουν ή θα απολύσουν καθ' όλα άξιους και φιλότιμους εργαζόμενους μόνο και μόνο επειδή δεν δέχτηκαν να εμβολιαστούν. Κι όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ τους θρασύδειλους τυράννους εκεί που τους πονάει πραγματικά, δηλαδή στις κάλπες. Αυτή τη φορά η τιμωρία των εξουσιαστών θα πρέπει να είναι τόσο ηχηρή και παραδειγματική ώστε να μην διανοηθεί ποτέ ξανά κάποιος στο μέλλον να σας κουνήσει επιτιμητικά το δάχτυλο και να καταπατήσει τα δικαιώματά σας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail