Η παραλία που νομίζεις ότι είσαι σε νησί σε απόσταση μίας ώρας από την Αθήνα

Η Σκαλωσιά βρίσκεται κοντά στο Λουτράκι και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ολοήμερη απόδραση

Από: news.gr

Η χώρα μας φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες των νησιών της, ωστόσο μπορεί κανείς να βρει πανεύκολα μία που να θυμίζει νησί, παρά τα παράδοξα καμιά φορά ονόματά τους, ακόμα και σε μικρή απόσταση από την Αθήνα.

Μία από αυτές τις παραλίες είναι η Σκαλωσιά. Παρά το όνομά της, που παραπέμπει σε ανάβαση, είναι μια από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv και μάλιστα τόσο κοντά στην Αθήνα. Η παραλία Σκαλωσιά βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα κοντά στο Λουτράκι και μπορεί άνετα να γίνει το στέκι σου για το φετινό καλοκαίρι.

Η μοναδική Σκαλωσιά

Η παραλία Σκαλωσιά είναι μεγάλη σε έκταση και έχει κυρίως βότσαλα. Αυτό σημαίνει, ότι καλό είναι να έχεις και ειδικά παπούτσια μαζί για πιο άνετο μπάνιο. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες και παρέες και ειδικά για ολοήμερη απόδραση. Μπορείτε εκτός από ψάθα και ομπρέλα, να έχετε και όλα τα απαραίτητα, για να περάσετε εκεί ολόκληρη τη μέρα σας και να απολαύσετε ακόμη και το ηλιοβασίλεμα.

Αυτό που κάνει μια από τις όμορφες και ιδιαίτερες ελληνικές παραλίες κοντά στην Αθήνα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι διατηρεί πολύ έντονα τη φυσική της ομορφιά. Οι παρεμβάσεις του ανθρώπου εκεί είναι μικρές και αυτό είναι καθοριστικής σημασίας. Με το που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί θα αντικρίσεις ένα μοναδικό φυσικό τοπίο απαράμμιλλου κάλλους.

Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, τα κρυστάλλινα νερά σε περιμένουν για βουτιές και χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Τα πεύκα που είναι χαρακτηριστικό του Κορινθιακού κόλπου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι ελληνικές παραλίες στα καλύτερά τους… Μπορείς να βρεις την παραλία Σκαλωσιά αν κοιτάξεις τους χάρτες της Google.

Πάρε μια γεύση μέσα από το βίντεο του καναλιού Άγγελος Αρναουτέλης στο Youtube

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail