Ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να συντριβεί αλλά δεν υπάρχει κανείς να τον κερδίσει

εικόνα primeminister.gr
Οι κινήσεις του πρωθυπουργού σε όλα τα επίπεδα προβληματίζουν. Από την πανδημία μέχρι τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής αλλά και διάφορα άλλα πεδία της ζωής για τα οποία καταψηφίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός διαψεύδει πανηγυρικά όλους εκείνους οι οποίοι τον ψήφισαν με το αιτιολογικό "να φύγει ο Τσίπρας".

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας πρέπει να μας ανησυχεί και πρώτα από όλους τους ίδιους τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αφού πήραν μία κυβέρνηση η οποία αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν εκλεγεί από το λαό ενώ προέρχονται από διαφορετικές κομματικές αφετηρίες που βρίσκονταν πάντοτε απέναντι στο δικό τους χώρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ό,τι μπορεί για να μας αποδείξει πως μπορεί κάθε φορά να αποφασίσει κάτι χειρότερο από την προηγούμενη. Οι προτάσεις και οι αποφάσεις του παραπέμπουν σε καθεστώτα ολοκληρωτισμού καθώς επίσης σε ανελεύθερες κοινωνίες. Είχαμε το δικής του έμπνευσης πιστοποιητικό εμβολιασμού, περάσαμε στο χρηματικό δώρο των νέων αν τσιμπήσουν, στα προνόμια όπως λέγονται των εμβολιασμένων και τέλος στον περιορισμό των ανεμβολίαστων οι οποίοι αν θέλουν να μετακινηθούν θα πρέπει να πληρώσουν σεβαστά ποσά στα εργαστήρια και όλα αυτά στα πλαίσια της ...πειθούς όπως μας λένε αν και μοιάζει περισσότερο με τιμωρία.

Ήδη σημαντικές έρευνες και διαπιστώσεις γίνονται στο εξωτερικό σχετικά με τις μεταλλάξεις και το ρόλο των εμβολίων και το ποιοι κολλάνε και κατά πόσο, τα οποία όμως στη χώρα μας δεν τα βλέπουμε. Ωστόσο η κυβέρνηση επιμένει στη δική της γραμμή αντί να κοιτάξει να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα κατά του κορωνοϊού και όχι μόνο αυτά που εκείνη θέλει ή την εξυπηρετούν.

Με τις αποφάσεις που έχει λάβει και την καλλιέργεια του διχασμού της ελληνικής κοινωνίας (πχ αναρτήσεις κάποιων δημοφιλών λαγών) και του διαχωρισμού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μέσα από ένα καινούργιο απαρτχάιντ ή τις προτροπές του για κήρυγμα από άμβωνος υπέρ των εμβολίων ή της μετάθεσης της ευθύνης σε εστιάτορες και επιχειρηματίες για να εμφανιστούν αυτοί ως οι κακοί, είναι φανερό ότι οι διάφορες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ειδικά όσο καθημερινά βγαίνει κι από ένα διορισμένο και μη εκλεγμένο στέλεχος της κυβέρνησής του για να αυξήσει τη δοσολογία των απειλών.

Η απογοήτευση είναι μεγάλη και οι κοψοχέρηδες αμέτρητοι. Ο πρωθυπουργός κάνει ότι μπορεί όχι απλά για να χάσει αλλά για να συντριβεί. Ωστόσο το δυστύχημα είναι ότι δε διαφαίνεται κανείς, ο οποίος να επιθυμεί να είναι αυτός που θα τον συντρίψει. Ίσως γιατί όπως η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε να πέσει ο Τσίπρας πριν ολοκληρώσει αυτά που έπρεπε να ολοκληρώσει και μόνο αυτός μπορούσε να περάσει, ομοίως και κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να πέσει νωρίτερα Μητσοτάκης χωρίς να υλοποιήσει κι αυτός τις δικές του δεσμεύσεις.

Η μόνη λύση είναι ο ελληνικός λαός να σαρώσει κυριολεκτικά όλο το σημερινό πολιτικό προσωπικό. Δεν  υπάρχει άλλος δρόμος. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail