Τι θα έλεγαν άραγε σήμερα οι δικαιωματιστές για τον Καραϊσκάκη;

Ήταν ένας νόθος αθυρόστομος που έμαθε τα βασικά γράμματα στην αυλή ενός ξενου τοποτηρητή. Μπύθουλας κανονικός... Κάτσε να δεις πως λεγόταν... Καραϊσκάκης! Αυτός ο τοπος έγινε κράτος γιατί γραφικοί για τους δικαιωματιστές του σήμερα, παπάδες που σήκωναν σταυρούς γιατί ο αγώνας έγινε πρώτα υπέρ πίστεως και μετά τα υπέρ πατρίδας όπως είπε ο Κολοκοτρώνης στο λόγο του στην Πνύκα και ευκατάστατοι που δεν έφαγαν τίποτα από το λαό αλλά έδωσαν όλη την περιουσία και αρκετές φορες τη ζωη τούς, που αγωνίστηκαν.

Βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκουν οι δικαιωματιστές που γελάνε με τους γραφικούς κατ' αυτούς στο Σύνταγμα. Ας το αποκαλύψουμε, σε καμία!

Τι μας λένε οι δικαιωματιστες λοιπόν; Ότι σκοταδισμός είναι να είσαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για μια ασθένεια που δεν απειλεί τη συντριπτική πλειοψηφία με σοβαρή νόσηση με εμβόλια που έχουν πάρει έκτακτη έγκριση και για μια ασθένεια για την οποία σύμφωνα με ειδικούς δε σχηματίζεται τείχος ανοσίας.

Τόση πρόοδο είχε να δει η ανθρωπότητα απο την εποχή της Ιεράς εξέτασης και τούς οπαδούς της που όχι το αντίστοιχο τους δεν είναι αυτοί που πήγαν στο Σύνταγμα, αυτοί δεν παπαγαλίζουν ό,τι ακούνε στα ΜΜΕ από ακαταδιωκτους ειδικούς.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail