Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου κολυμβητή και ανεύρεση της σορού του στη Ραφήνα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για περιστατικό αγνοούμενου 55χρονου ημεδαπού ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία, στην θαλάσσια περιοχή “ΚΟΚΚΙΝΟΝΗΣΙΩΝ” Αρτέμιδας Αττικής, με το σκάφος «ΤΙΜΗΣ» Λ.Ρ. 6007 Α΄, το οποίο παρουσίαζε αδυναμία εκκίνησης της μηχανής του από βραδινές ώρες χθες και έκτοτε αγνοείται. 

Άμεσα υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για την περιοχή απέπλευσε (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 1 Ν/Γ σκάφος, τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και δυο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από στεριάς.

Βραδινές ώρες χθες, το ανωτέρω σκάφος εντοπίστηκε αγκυροβολημένο στην περιοχή Κοκκινονησίων χωρίς επιβαίνοντες, ενώ ο ανωτέρω εντοπίστηκε από το Α/Κ σκάφος “Ελένη” Σ.Ρ. 1675 χωρίς τις αισθήσεις του, σε βραχώδη περιοχή της νότιας βραχονησίδας Κοκκινονησίων και μεταφέρθηκε αρχικά στον λιμένα Αρτέμιδος και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “KAT”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και αναγνωρίστηκε από οικείους του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail