Η Τουρκία απέλασε Ισραηλινό τουρίστα γιατί φύσηξε τη μύτη του με χαρτονόμισμα λίρας

Ρόιτερς
Freepen.gr - Τούρκοι αξιωματούχοι προχώρησαν στην απέλαση ενός τουρίστα από το Ισραήλ επειδή φύσηξε τη μύτη σε ένα τουρκικό χαρτονόμισμα, ανέφερε η Jerusalem Post την Κυριακή.

Ο Μωχάμεντ Νάντερ Μπαντράνα συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη την Παρασκευή μετά από ένα κλιπ 10 δευτερολέπτων που προοριζόταν ως αστείο για την τουρκική οικονομία στα κοινωνικά μέσα, σύμφωνα με αναφορές των τουρκικών μέσων.

Η τουρκική λίρα είναι από τα νομίσματα με τη χειρότερη απόδοση στην Ευρώπη και έχει χάσει περίπου 20 τοις εκατό φέτος παρά την παρέμβαση της κεντρικής τράπεζας. Το νόμισμα έχει χάσει συνολικά 86 τοις εκατό της αξίας του από την οικονομική κρίση του 2008.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μπαντράνα στην περιοχή Beyoğlu της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο σε ένα εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ισραηλινός τουρίστας κατηγορήθηκε ότι «προσβάλλει ένα σύμβολο της τουρκικής κυριαρχίας».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail