Φτάσαμε λοιπόν να είναι προνόμιο να ακούς Κιάμο

Pexels / pixabay
Τελείωσαν τα λοκντάουν και το αλαλούμ με τον ιό, χαλάρωσε ο κόσμος, άρχισε να σκέφτεται τις δουλειές του, να σχεδιάζει τις διακοπές του, να βλέπει ότι η τσέπη του αδειάζει κάπως πιο γρήγορα, ότι οι φόροι αυξάνονται, να αντιλαμβάνεται την διαφορά ανάμεσα στην προπαγάνδα των μέσων και την πραγματικότητα και σου λένε οι από πάνω "δεν θα πάει έτσι, κάτσε να αρχίσουμε την κορωνοϊάδα".

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο Μπάμπης κράτησε για λίγο το ενδιαφέρον, μετά τα άλλα σίριαλ με τον Πικάσο, τον Παππά δεν τράβηξαν. Οπότε ξανάρχισαν να μας ζαλίζουν με τον ιό με ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι πλέον που θα καταλήξει στο τέλος να πλακώνεται ο κόσμος κανονικά στο ξύλο. 

Ήδη έχουν ξαμοληθεί εδώ στα κοινωνικά δίκτυα εκφραζόμενοι πολύ άσχημα για συνανθρώπους του που δε γνωρίζουν. Άνθρωποι που αδυνατούν να αντιληφθούν τα στοιχειώδη, άνθρωποι χωρίς τρόπους, χωρίς σεβασμό έχουν το θράσος και μας κουνάνε το δάκτυλο, γιατί ο Μητσοτάκης έχει πάει την χώρα στον πάτο με τις φοβερές πολιτικές του και ψάχνει τον αποδιοπομπαίο τράγο. 

Μέχρι και τον Κιάμο έκαναν είδωλο. Προνόμιο το να ακούς Κιάμο. Εκεί καταντήσαμε. 

Κανείς δε θα κάνει εμβόλιο με το μαχαίρι στο λαιμό. Μα κανείς. 

Η χώρα ξεπουλιέται καθημερινώς, το πολίτευμα μόνο με την δημοκρατία δεν έχει σχέση, η κοινωνία είναι στα κάγκελα κι αυτοί έχουν τελειώσει και δεν το έχουν καταλάβει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail