Η Ρωσία δοκιμάζει όπλα υποβρυχίων σε μεγάλα βάθη στο Μπάρεντς και τη Νορβηγική Θάλασσα

Lev Fedoseyev/ΤΑSS
Freepen.gr - Ο βόρειος στόλος της Ρωσίας έχει αρχίσει να δοκιμάζει συστήματα και όπλα των υποβρυχίων της σε μέγιστα βάθη περίπου 500 μέτρων στις θάλασσες του Μπάρεντς και της Νορβηγίας, γράφει το ΤΑΣΣ.

"Τα υποβρύχια του Βόρειου Στόλου έχουν ξεκινήσει μια ειδική άσκηση για να δοκιμάσουν τα συστήματα και τα όπλα των υποβρυχίων σε βαθιές περιοχές του Μπάρεντς και της Νορβηγικής Θάλασσας", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου των ποδιών.

Στην άσκηση συμμετέχουν πληρώματα πολλών υποβρυχίων, συμπεριλαμβανομένων των υποβρυχίων τέταρτης γενιάς. Η άσκηση είναι ρουτίνας και θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.

"Οι δοκιμές βαθέων υδάτων διεξάγονται σε βάθη πάνω από 500 μέτρα, μερικά από τα οποία είναι τα μέγιστα για τα περισσότερα τρέχοντα υποβρύχια", ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail