Η περιπέτεια της Τουρκίας στη Λιβύη συνεχίζεται με την ανάπτυξη περισσότερων μισθοφόρων

Freepen.gr - Η Τουρκία έχει αναπτύξει περισσότερους από 500 επιπλέον Σύριους μαχητές στη Λιβύη τον Ιούνιο, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) την 1η Ιουλίου.

Οι νεοαφιχθέντες μαχητές αντικατέστησαν άλλους που είχαν πρόσφατα την άδεια να επιστρέψουν στη Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα 200 μαχητών πέταξε πίσω στην Τουρκία στις 28 Ιουνίου. Οι μαχητές εισήλθαν στις κατεχόμενες από την Τουρκία συριακές περιοχές στο βόρειο Χαλέπι μέσω της διέλευσης του Hawar Kilis.

Η Τουρκία εναλλάσσει τους μαχητές που έχουν αναπτυχθεί στη Λιβύη. Στα μέσα Ιουνίου, η Άγκυρα επέτρεψε σε 140 μαχητές να επιστρέψουν από τη Λιβύη, μόνο για να τους αντικαταστήσει αργότερα με 200 καινούριος.

Σύμφωνα με το SOHR, η Τουρκία σκοπεύει να αναπτύξει ακόμη περισσότερους μαχητές της Συρίας στη Λιβύη σύντομα. Τουλάχιστον 300 μαχητές προετοιμάζονται τώρα για ανάπτυξη σε στρατόπεδο στο βόρειο Χαλέπι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail