Τράγκας: Ο Λουδοβίκος των εμβολίων προκαλεί κοινωνικές αντιδράσεις

Διαλύεται και ο μειωμένος αναμενόμενος την τελευταία στιγμή τουρισμός, εξαιτίας των ακραίων, παράνομων και αντιφατικών μέτρων της κυβέρνησης. Η οργή των επιχειρηματιών τόσο στη Μύκονο, όσο και σε όλα τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου είναι ηφαίστειο!

Ολόκληρα γκρουπ τουριστών ακυρώνουν μετά τις τρελές αποφάσεις του Μαξίμου, να είναι όλοι καθιστοί συμπεριλαμβανομένου και του καλλιτέχνη. Ήδη έχουμε ακυρώσεις στα κοσμοπολίτικα νησιά, ενώ είμαστε στα μέσα Ιουλίου. Και όλα αυτά τα κάνει το Μαξίμου, ενώ η μία χώρα μετά την άλλη αποσύρεται από τη σκέψη να χρησιμοποιήσει υποχρεωτικά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Ούτε στα γήπεδα του Euro δεν απαιτήθηκε κάτι τέτοιο, κατά την προσέγγιση χιλιάδων φιλάθλων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί ανερυθρίαστα έναν κοινωνικό διχασμό, ο οποίος θα οδηγήσει σε λαϊκό ξέσπασμα. Επικρατεί, όλα αυτό δείχνουν, μια «λουδοβίκειος – φασιστική» σκέψη στο Μαξίμου, ότι με τα ακραία περιοριστικά μέτρα και με τα lockdown, θα συνεχιστεί η κοινωνική σχετική ηρεμία, χωρίς ο κόσμος να ζητάει είτε ψωμί, είτε δουλειά.

Και χωρίς, αυτός ο Πρωθυπουργός ή το περιβάλλον του, να δίνουν άρτο ή παντεσπάνι! Αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από πλευράς αστυνομικών, υγειονομικών κι εκπαιδευτικών αν επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός, υπό την απειλή ότι θα χάσουν την εργασία τους αν δεν συναινέσουν.

Λεπτομέρεια: Εξαιτίας των ακραίων – παρανοϊκών μέτρων αναβάλλονται πλήθος προγραμματισμένων γάμων, όπως και οι δεξιώσεις που ακολουθούν. Δηλαδή, πρόσθετα πλήγματα στην οικονομία, όπως και στο θεσμό της οικογένειας και το δημογραφικό.
Νεότερη Παλαιότερη
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail