Χοντρό καρφί από την Τελιγιορίδου για Κεραμέως: Γιατί δεν πήγε σε ελληνικό πανεπιστήμιο; Φοβήθηκε ότι δε θα μπορούσε να αποφοιτήσει;

Σε μια ιδιαίτερη αυστηρή και καυστική ανάρτηση προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως μετά το σάλο που δημιουργήθηκε λόγω του αποκλεισμού πολλών παιδιών από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, προχώρησε η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Συγκεκριμένα γράφει:

Η κ.Κεραμέως, που παριστάνει την Υπουργό Παιδείας αλλά είναι ο εκτελεστής της και η κυβέρνηση της ΝΔ, με τις πολιτικές τους κόβουν χιλιάδες νέους από την εισαγωγή τους στα δημόσια ελληνικά πανεπιστήμια και ταυτόχρονα καταργούν τμήματα από τα περιφερειακά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.

Χιλιάδες παιδιά βλέπουν την κ. Κεραμέως να αποφασίζει το μέλλον τους χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τις αγωνίες των μαθητών και των οικογενειών τους. 

Η κ. Κεραμέως πήγε κατευθείαν και εκ του ασφαλούς να σπουδάσει σε Γαλλικό Πανεπιστήμιο που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν καθηγητής ο πατέρας της. 

Γιατί δεν πήγε σε ελληνικό πανεπιστήμιο; Φοβήθηκε ότι δε θα μπορούσε να αποφοιτήσει; 

Η κ. Κεραμέως είχε την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσει στο εξωτερικό που ήταν καθηγητής ο πατέρας της και αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών που δεν έχουν χρήματα ή πατέρα καθηγητή σε πανεπιστήμιο. Μάλιστα δίνει και συμβουλές σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα που είχε η ίδια. 

Αν η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα άραγε σε ποιο ΙΕΚ θα πήγαινε;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail