Κούρδος ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου; Τι είχε αποκαλύψει τουρκάλα ακτιβίστρια

Freepen.gr - Η Arlet Natali Avazyan, μια τουρκάλα ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρμενικής καταγωγής, είχε τεθεί υπό κράτηση στην Κωνσταντινούπολη το φθινόπωρο του 2019 λόγω δημοσίευσης μιας φωτογραφίας της οικογένειας του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu.

Η Natali Avazyan αφού πέρασε μια νύχτα στο τμήμα, αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο τότε να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Η Avazyan συγκεκριμένα είχε δημοσιεύσει  φωτογραφία της οικογένειας Çavuşoğlu από το 1988 με ένα μήνυμα που έλεγε ότι ο πατέρας του Çavuşoğlu ήταν γνωστός ως «ο κλέφτης, Κουρδός Οσμάν» εκείνη την εποχή.

Μετά λοιπόν τον ελληνικής καταγωγής εκ πατρός Ερντογάν, έχουμε ακόμη έναν αρνητή του έθνους του σε καίρια τουρκική κυβερνητική θέση;

Δε γνωρίζουμε αν ο Οσμάν ήταν πράγματι Κούρδος, αν πάντως ήταν κλέφτης, δε φαίνεται εντελώς αβάσιμο βλέποντας τη συνέχεια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail