Να μετατρέψουμε κάθε νησί, πόλη και νομό σε μια μικρή, ειδυλλιακή Βόρεια Κορέα

gfs_mizuta / pixabay
Οι επιχειρηματίες στη Μύκονο έλαβαν χθες το πραγματικό μήνυμα διαχείρισης της πανδημίας. Η "λύση" είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν όλοι, και ταυτόχρονα να κλειστούν στα σπίτια τους, να σφραγίσουν τα σύνορα και να ξεχάσουν τον τουρισμό. 

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός

Δηλαδή, να μετατρέψουμε το κάθε νησί, την κάθε πόλη και τον κάθε νομό σε μια μικρή, ειδυλλιακή Βόρεια Κορέα. Με εμβολιασμένους και υπεύθυνους πολίτες βέβαια. 

Κι όμως, οι επιχειρηματίες "διαμαρτύρονται" (!) ζητώντας να εμβολιαστούν κι άλλο (ενώ δεν υπάρχει περισσότερο), να επιβάλλουμε ότι φασιστικό και ρατσιστικό "πουλάει" η κάθε παρεούλα επιστημονικοφανών ψευτο-δικαιωματιστών ως "υπεράσπιση του λαού" (με τη μπότα στο λαιμό του λαού βέβαιια), να χωρίσουμε την κοινωνία σε “υπεύθυνους” και μιάσματα, και να συνεχίσουμε επ' άπειρον την ίδια ισοπεδωτικά καταστροφική στρατηγική (https://tinyurl.com/rkvv7jkx). 

Πάλι καλά που δεν πρότειναν πακέτα διακοπών για ανεμβολιάστους στην Σπιναλόγκα, στη Γυάρο και στη Μακρόνησο.

Και κάπου εκεί λες: 

Ήθελές τα κι έπαθές τα.

Καμιά ματιά στην Αγγλία και στο Ισραήλ ρίχνουμε? Ή το Βορειοκορεάτικο πνεύμα μέρους των μέσων ενημέρωσης και της επιστημονικής κοινότητας (κτηνότητας, σύμφωνα με φίλο επιστήμονα) τα έχει ισοπεδώσει όλα;

Είναι άλλωστε τέτοιο το επίπεδο του Βορειοκορεάτικου πνεύματος, που όχι μόνο τα ανίκανα να εξαφανίσουν τον ιό εμβόλια θα καταφέρουν να εξαφανίσουν τον ιό (!!!), αλλά ακόμη κι αν κάποιος εμβολιασμένος νοσήσει βαριά και χρειαστεί παρατεταμένη νοσηλεία, πάλι το εμβόλιο θα έχει αποδειχθεί σωτήριο (https://tinyurl.com/3m8h762x)!!!

Ο θίασος της φαρσοκωμωδίας συνεχίζει ακάθεκτος...
Η ιστορία καταγράφει, με τρόπο αμείλικτο...

Βαδίζουμε ολοταχώς προς την εκτροπή του πολιτισμού που γνωρίζαμε και επιλέξαμε με την ψήφο μας για να ζήσουμε...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail