«Ισλαμική Αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας!

Όταν κάποιοι από τους ελάχιστους θαρραλέους Έλληνες πολίτες στις υποβαθμισμένες γειτονιές και στα γκέτο στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας αναφέρονταν στην ωμή πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά και για εξτρεμιστές μουσουλμάνους που κινούνται ελεύθερα στα «Νέα Ισλαμαμπάντ», τη «Νέα Καμπούλ» και το «Νέο Μογκαντίσου» της Αθήνας, οι ορθοπολιτικοί ιμάντες του πολιτικού συστήματος και των μέινστριμ δεν δίσταζαν να τους χαρακτηρίσουν με τις γνωστές, ιδεολογικά φορτισμένες «πολεμικές» και ηθικολογικές πομφόλυγες : «ρατσιστές», «ισλαμόφοβοι» κλπ. κλπ.

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Τι να πει κάποιος όμως για τα σημερινά «ΤΑ ΝΕΑ» (17/18 Ιουλίου 2021), που γράφουν : «Στο έλεος συμμοριών αλλοδαπών αλλά και της λεγόμενης “Ισλαμικής Αστυνομίας”, που … φροντίζει για την πιστή τήρηση των ισλαμικών κανόνων, βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας. Η δράση μιας πολυπλόκαμης εγκληματικής οργάνωσης και των λεγόμενων “Μουταουίν” που ελέγχουν αν τηρείται η σαρία, έχει προκαλέσει τον τρόμο σε χιλιάδες φιλήσυχους πρόσφυγες και μετανάστες». (Βέβαια, δεν λέει αν ο «τρόμος» ισχύει και για τους εναπομείναντες Έλληνες που ζουν ακόμα εκεί ως μειοψηφία.).

Η «καλή εφημερίδα» δεν μιλά λοιπόν μόνο για καθημερινότητες σε αυτές τις γειτονιές (Ομόνοια, Μεταξουργείο, Πλατεία Βάθης, Πλατεία Βικτωρίας, Πεδίον του Άρεως, Κολιάτσου, Αγ. Παντελεήμονας, Κυψέλη κ.α.) όπως «ληστείες», «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», «ναρκωτικά», «μαστροπεία», «εκβιασμοί», «έλεγχος καταστημάτων», «μπράβους της νύχτας», «παράνομο τζόγο» και «δουλεμπόριο» από συμμορίες μεταναστών αλλά και για «περιπολίες εξτρεμιστών», εν είδη «αυτόκλητης θρησκευτικής αστυνομίας» με «πτυσσόμενα κλομπ», που ελέγχει ακόμα και αν μια μουσουλμάνα φορά σωστά τη μαντήλα της ή «δεν εφαρμόζει τη σαρία».

Η εφημερίδα του κου Μαρινάκη μας πληροφορεί ακόμα ότι «Νιγηριανοί, Σομαλοί, Μαροκινοί, Αφγανοί και Αλγερινοί συγκρούονται πολλές φορές μεταξύ τους για τον έλεγχο των πλατειών» με την Ελληνική Αστυνομία ασφαλώς θλιβερά απούσα και τους Έλληνες κατοίκους σε απόγνωση. 

Οπότε, «όμορφος κόσμος, ηθικός αγγελικά πλασμένος» - και άλλο ένα «πετυχημένο» μοντέλο ενσωμάτωσης ανθρώπων με διαφορετικά πολιτισμικά χαρακτηριστικά - όπως θέλουν να μας πείσουν οι θιασώτες του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης που κυριαρχούν στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, με πρώτους τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Μπακογιάννη και τον κ. Τσίπρα. 

Να δούμε όμως τι θα λένε μετά από αυτό το δημοσίευμα για τους λιγοστούς κατοίκους που θα συνεχίσουν με ειρηνικό τρόπο να διαμαρτύρονται αφενός για την κρατική-κυβερνητική αδιαφορία απέναντι στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες και αφετέρου τον δυστοπικό πολυπολιτισμό που προωθούν με έξωθεν εντολές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail