Ρωσική επίθεση με τορπίλες κατά "εχθρικού" υποβρυχίου στη Λευκή Θάλασσα

Lev Fedoseyev/TASS
Τα ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία Onega και Naryan-Mar της ναυτικής βάσης Belomorskaya του Βόρειου Στόλου ξεκίνησαν τορπιλική επίθεση σε υποθετικό εχθρικό υποβρύχιο κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ασκήσεων στη Λευκή Θάλασσα, ανέφερε το γραφείο Τύπου του Στόλου την Πέμπτη.

Το βαρύ πυρηνικό υποβρύχιο Dmitry Donskoi προσομοίωσε το εχθρικό υποβρύχιο στις ασκήσεις, ανέφερε το γραφείο Τύπου.

"Τα πολεμικά πλοία έψαξαν για το υποβρύχιο χρησιμοποιώντας σόναρ και ξεκίνησαν μια τορπιλική επίθεση εναντίον του. Το βαρύ πυρηνικό υποβρύχιο Dmitry Donskoi που επιχειρούσε σε βάθος πάνω από 100 μέτρα προσομοίωσε τον υποβρύχιο εχθρό για τα μικρά ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία," το γραφείο Τύπου είπε σε δήλωση.

Τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων εξαπέλυσαν τορπίλες χωρίς κεφαλές εναντίον του υποβρυχίου. Αφού ολοκληρώθηκε επιτυχώς η άσκηση μάχης, το προσωπικό του σκάφους ανάκτησης τορπιλών ανακάλυψε τις τορπίλες και τις παρέδωσε στη ναυτική βάση, λέει η δήλωση.

Τα ανθυποβρυχιακά πολεμικά πλοία Onega και Naryan-Mar ολοκληρώνουν ένα σύνολο ασκήσεων μάχης για πλοία επιφανείας ως μέρος μιας ναυτικής ομάδας. Νωρίτερα, πραγματοποίησαν βολές εναντίον των θαλάσσιων και αεροπορικών στόχων στη Λευκή Θάλασσα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail