Πρωτοστατεί στο διχασμό των Ελλήνων ο Αδωνις του ΛΑΟΣ

Πότε έλεγε αλήθεια; Όταν ήταν Βουλευτής του ΛΑΟΣ, ή σήμερα ως Υπουργός;


Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, καθώς και Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, έχει επικριθεί μεταξύ άλλων λόγω του κομματικού παρελθόντος του με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (με τον οποίο εκλέχτηκε Βουλευτής το 2007 και το 2009) για σειρά θέσεων που έχει διατυπώσει με ακροδεξιό χρώμα αλλά και για το κλείσιμο πέντε νοσοκομείων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη επί Υπουργίας του. Έχει εκφράσει επίσης ρατσιστικές απόψεις, ενώ επί σειρά ετών διαφήμιζε και αντισημιτικό περιεχόμενο από το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη (πατέρα του σημερινού Βουλευτή της ΝΔ Αθανάσιου Πλεύρη και πρώην Βουλευτή του ΛΑΟΣ), γεγονός για το οποίο απολογήθηκε αργότερα στην Εβραϊκή κοινότητα. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει υπάρξει ακροδεξιός.

Όλα τα παραπάνω αναφέρει η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, Βικιπαίδεια, στην αναζήτηση του ονόματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο θα σας θυμίσω, πως με τον κ. Γεωργιάδη συμπορευτήκαμε στον ΛΑΟΣ. Βέβαια η αφεντιά μου ήταν στο κόμμα από τις πρώτες ημέρες ίδρυσης του ΛΑΟΣ (14 Σεπτεμβρίου 2000). Ο κ. Γεωργιάδης ήλθε πολύ αργότερα. Αν θυμάμαι καλά το 2003. Τότε ήμουν υψηλότατο στέλεχος του ΛΑΟΣ και μετέπειτα Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος και σε συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη, τον συμβούλευσα να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση Γεωργιάδη, για προσχώρηση στον ΛΑΟΣ. Μάλιστα του είπα, πως ενδεχομένως στο μέλλον να αποδειχτεί πως είναι "Δούρειος Ίππος" του Συστήματος.

Όμως η δικαίωσή μου ήλθε, λίγα χρόνια μετά, όταν, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης με διέγραφε από τον ΛΑΟΣ αντικαταστατικά (18 Νοεμβρίου 2011), επειδή με επιστολές μου κατηγορούσα τον κ. Γεωργιάδη για προσπάθεια αλλαγής ιδεολογικής γραμμής του ΛΑΟΣ, λίγους μήνες μετά την υπουργοποίηση Γεωργιάδη στην συμμετοχική κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκατέλειπε τον ΛΑΟΣ και προσχωρούσε στη ΝΔ.

Αυτός λοιπόν ο λαοπλάνος, ο παραμυθάς, ο αριβίστας της πολιτικής και τον οποίο ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκάλεσε "αδέσποτο της πολιτικής" όταν προσχώρησε στη ΝΔ, όσο ήταν στον ΛΑΟΣ λοιδορούσε, όχι μόνο τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον μετέπειτα μέντορά του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον σημερινό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Όμως έχει εκείνες τις δυνατότητες να παραμένει πάντα στον αφρό.

Έτσι σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλεί τους ανεμβολίαστους ως συνομωσιολόγους και ψεκασμένους. Διχάζοντας τον ελληνικό λαό και αφαιρώντας το δικαίωμα της επιλογής σε όλους εκείνους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Πρωτοστατεί δε, στα πλεονεκτήματα (φιλοδωρήματα) προς όλους τους εμβολιασμένους.

Αλλά καλύτερα διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε τον χθεσινό Άδωνι Γεωργιάδη, με τον σημερινό. Όπου ο χθεσινός ακυρώνει τον σημερινό.

Να τι ακριβώς έλεγε ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Βουλή των Ελλήνων σε κοινοβουλευτικό της έλεγχο για τα εμβόλια (1/6/2010).

«Έβλεπα όλη εκείνη την εθνική προσπάθεια στην τηλεόραση, που βγαίνατε (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) και λέγατε, και καλά κάνατε, ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε, ώστε να φτιάξουμε το ανθρώπινο τείχος για να μην περάσει η γρίπη. Και λέω εγώ ως Βουλευτής. Δεν πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα; Παρ΄ ότι είχα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες, έκανα λοιπόν το εμβόλιο. Δόξα τον Θεό, δεν έπαθα τίποτε.

Πρέπει όμως να σας πω, ότι αισθάνομαι πως σας έχουν πιάσει κάποιοι κορόιδα. Διότι είπατε, ότι εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες. Μάλιστα. Παραγγείλαμε 16 εκατ. εμβόλια και εμβολιάστηκαν 360 χιλιάδες.

Θυμάμαι εκείνη την εποχή που κάποιοι ειδικοί μας έλεγαν, πως για να φτιαχτεί ένα τείχος κατά της γρίπης, θα έπρεπε να εμβολιαστούν 2-3 εκατομμύρια.

Τελικά εμβολιάστηκε το 10% από αυτό το τείχος που έπρεπε να στήσουμε και τελικά καμιά γρίπη δεν υπήρξε. Εεε υπήρξε κάποια γρίπη, αλλά όχι τίποτε τρομερό. Άρα εδώ τι έγινε;

Η ερώτηση λοιπόν σκοπεί και βάσει των δημοσιευμάτων που μπορώ να σας καταθέσω εδώ, από την εφημερίδα Lemont, που είναι μια σοβαρή εφημερίδα, δεν είναι μια εφημερίδα της πλάκας, που μεταφέρει την είδηση, ότι οι γαλλικές αρχές πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι εδώ έχει πέσει ένα παγκόσμιο παραμύθι για να βγάλουν κάποιοι λεφτά. Και σας ρωτάω.

Πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως του εμβολίου, που καλώς την κάνατε για να γλυτώσετε λεφτά, για να καταλάβει και ο κόσμος που μας παρακολουθεί από το κανάλι της Βουλής, τα εμβόλια έχουν κάποιο χρονικό όριο, δηλαδή και να τα παίρναμε μετά από μερικούς μήνες, θα ήταν άχρηστα;

Ερωτώ λοιπόν, πέραν της καταγγελίας της συμβάσεως, έχει η ελληνική κυβέρνηση σε συνέχεια άλλων κυβερνήσεων, σκεφτεί τη διερεύνηση του τι τελικώς, τι ακριβώς συνέβη με αυτόν τον τρομερό πανικό, ο οποίος πέρασε στον κόσμο και στην Ελλάδα, με την φοβία που αναπτύχτηκε, ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα βρεθούμε οι μισοί στα νοσοκομεία, ή ξέρω εγώ, ασθενείς στο σπίτι μας; Γιατί επαναλαμβάνω, τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Υπήρξαν κάποιοι που ασθένησαν, όπως κάθε χρόνο κάποιοι ασθενούν. Ακόμη κι αυτός ο αριθμός των θανάτων από την γρίπη, που αναφέρατε, επειδή αναγκάστηκα να το ψάξω λίγο το θέμα, είναι πολύ θεωρητικό ενδεχόμενο, αν είναι πράγματι θάνατοι από τη γρίπη. Γιατί από όλους αυτούς, είναι ζήτημα αν το 10%, μπορείς να πεις πως είναι από τη γρίπη. Όλοι οι άλλοι οι άνθρωποι, Θεός σχωρέστους, είχανε πολλαπλά προβλήματα υγείας και έφτασαν να καταλήξουν πιθανόν και λόγω της γρίπης.

Άρα εδώ υπήρξε μια τρομερή υπερβολή, και ερωτώ:

Θα ψάξουμε να βρούμε πόθεν εκινήθη αυτή η υπερβολή; Προφανώς δεν κινήθηκε η υπερβολή, μόνο στην Ελλάδα. Είναι προφανές. Εκινήθη παγκοσμίως.

Αλλά εδώ, προφανώς παίχτηκαν δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σας ερωτώ. Θα το διερευνήσετε; Γιατί θέλω κι εγώ που έκανα το εμβόλιο, να καταλάβω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ.».

Τα ίδια ερωτήματα του θέτει σήμερα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού εκφράζει σήμερα, όσα εξέφραζε τότε ο κ. Γεωργιάδης.

Πότε ήταν αληθινός όμως ο κ. Γεωργιάδης; Ο χτεσινός ή ο σημερινός; Εκείνος που τότε καθόταν στα έδρανα της Αντιπολιτεύσεως, ή εκείνος που κάθεται στο Υπουργικό θεωρείο της Κυβέρνησης;

Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζει, ότι “αύριο” μια πατριωτική κυβέρνηση αρχών, θα τον στείλει σε Ειδικό Δικαστήριο για να απολογηθεί για το χθες του και το σήμερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail