Κουρδικό κονσέρτο για πολυβόλα: Ανδρες και γυναίκες μαχητές γαζώνουν από τρεις μεριές τους Τούρκους

Freepen.gr - Το Gerîla TV δημοσίευσε εικόνες της δράσης που πραγματοποίησαν οι αντάρτες στη Metina στις 2 Ιουνίου. Το Κέντρο Τύπου HPG μοιράστηκε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τη δράση:

«Στις 2 Ιουνίου, οι εισβολείς (Τούρκοι στρατιώτες) στο λόφο του Μαρτύρου Çiya στην περιοχή Metina τέθηκαν υπό έλεγχο από τις δυνάμεις μας. Στις 7.30 μ.μ., πραγματοποιήθηκε μια συντονισμένη ανταρτική δράση από 3 διαφορετικές κατευθύνσεις εναντίον αυτών των εισβολέων. 

Ο πρώτος βραχίονας στόχευσε δύο θέσεις και τις κατέστρεψε. Οι εισβολείς σκοτώθηκαν. Ο δεύτερος βραχίονας στόχευσε και πυροβόλησε τους εισβολείς που προσπάθησαν να ξεφύγουν από το λόφο. Ένας ανώτερος αξιωματικός σκοτώθηκε. Ο τρίτος βραχίονας το ραντάρ στην κορυφή και το κατέστρεψε.

Σε αυτή τη δράση σκοτώθηκαν συνολικά 4 εισβολείς, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώτερου αξιωματικού, 2 εισβολείς τραυματίστηκαν, 2 θέσεις και 1 ραντάρ καταστράφηκαν.


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail