Έρευνες και εντοπισμός αγνοούμενου αλιέα στην Κόρινθο

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για περιστατικό αγνοούμενου 75χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία με μηχανοκίνητο πνευστό σκάφος, στη θαλάσσια περιοχή έξω από τη λίμνη Βουλιαγμένης Κορινθίας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έξι (06) ιδιωτικά σκάφη καθώς και δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Το σκάφος με τον 75χρονο, καλά στην υγεία του, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Κιάτου, από το Α/Κ-Π/Κ σκάφος “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ” Ν.Κ. 173, το οποίο τον περισυνέλεξε και τον μετέφερε στον λιμένα Κιάτου. Ακολούθως, ο ανωτέρω μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, για παροχή ιατρικής περίθαλψης και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, από όπου και εξήλθε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail