Καταγγελίες για ξυλοδαρμό μουσουλμάνας από..."αστυνομία της Σαρίας" στο κέντρο της Αθήνας

Pezibear / pixabay
Για καταγγελίες ξυλοδαρμού μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας από ισλαμιστική συμμορία που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστυνομία της Σαρίας» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΡΑΣΕΩΣ ' ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ' ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό μουσουλμάνας στο κέντρο της Αθήνας από ισλαμιστική συμμορία που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστυνομία της Σαρίας», συνιστούν μέγα εθνικό κίνδυνο. Την ώρα που χιλιάδες αστυνομικοί απασχολούνται για να ελέγχουν την «μασκοφορία» των Ελλήνων, οι «κουκούλες» των ισλαμιστών δρουν ανεξέλεγκτα.

Ο αρμόδιος υπουργός «κατάφερε» εντέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Τα Νέα αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση [https://www.tanea.gr/print/2021/07/17/greece/islamiki-astynomia-sto-kentro-tis-athinas/]: 

«Ισλαμική Αστυνομία» στο κέντρο της Αθήνας 

Ανεξέλεγκτοι εξτρεμιστές «περιπολούν» στα στέκια των αλλοδαπών, τρομοκρατούν και επιβάλλουν την τήρηση των θρησκευτικών νόμων κρατώντας πτυσσόμενα κλομπ, ενώ δεν διστάζουν να δείρουν ομόθρησκους άνδρες και γυναίκες που δεν τηρούν, κατά τα δικά τους πρότυπα, τους κανόνες του Ισλάμ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail