«Καλύτερα να κλείσω παρά να διαχωρίσω τους πελάτες μου»!

Καταιγιστικές εξελίξεις με το αντάρτικο των επαγγελματιών της εστίασης - Εκατοντάδες είναι πλέον τα καταστήματα εστίασης όλη την Ελλάδα, που αρνούνται να προβούν σε διαχωρισμό των πελατών τους εμβολιασμένους και μη.

Από: newsbreak.gr

Ειδικά τα μαγαζιά που έχουν μεγάλη ιστορία και συγκεκριμένο πελατολόγιο επί δεκαετίες, αρνούνται κυριολεκτικά να εφαρμόσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα πολλοί εξ’αυτών έχουν δηλώσει ότι προτιμούν να κλείσουν παρά να υποχρεώσουν τους πελάτες τους σε έλεγχο.

Οι περισσότεροι καταστηματάρχες δηλώνουν επίσημα ότι θα λειτουργήσουν μόνο τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους, προκειμένου να μην αναγκαστούν να παραστήσουν τους πορτιέρηδες σε ανθρώπους που τους γνωρίζουν χρόνια.

Αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις πλήρως εμβολιασμένο πολιτών που δηλώνουν ξεκάθαρα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι μπορεί οι ίδιοι να έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δεν πρόκειται όμως να εισέλθουν σε κατάστημα το οποίο θα διαχωρίζει τους πελάτες.

Σφοδρές αντιδράσεις λοιπόν και από τους «νοικοκυραίους».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail