Διευκολύνουν τους εμβολιασμένους, «τιμωρούν» τους ανεμβολίαστους – Ούτε επιδόματα για όποιον δεν κάνει το εμβόλιο!

Κατάντησαν τους Έλληνες, πολίτες δύο ταχυτήτων - Κατά τα άλλα, ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός!

Από: newsbreak.gr

Ούτε εμβόλια ούτε χρήματα σε όσους πολίτες χρειάζονται τη στήριξη του κράτους, δεν πρόκειται να παρέχει το κράτος δικαίου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. 

Αυτή είναι η Ελλάδα που οραματίστηκε ο κ. Μητσοτάκης. Η χώρα που δεν αφήνει τον κόσμο ελεύθερο να επιλέξει αυτό που θέλει, αντιθέτως τον εκβιάζει δημιουργώντας «πολίτες δύο ταχυτήτων».

Κατά τα άλλα ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.

Δεν θα δίνουν επιδόματα στους ανεμβολίαστους

Κάθε μέρα η κυβέρνηση προαναγγέλλει όλο και περισσότερους περιορισμούς για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, ενώ δίνει παροχές και προνόμια στους εμβολιασμένους.

Με λίγα λόγια, οι ανεμβολίαστοι μέχρι στιγμής δεν θα μπορούν να διασκεδάζουν στα μαγαζιά και τα εστιατόρια της επιλογής τους -αλλά θα αντιμετωπίζονται ως μιάσματα!-, δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν με πλοία χωρίς να πληρώνουν αδρά τα rapid test, που θα απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι-ασύμφορο!-, και το κορυφαίο οι ανεμβολίαστοι δεν θα δικαιούνται οικονομικά μέτρα στήριξης.

«Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατάντησαν τους Έλληνες, πολίτες δύο ταχυτήτων

«Διαχωρίζουν» τους πολίτες, σε εμβολιασμένους και μη, και βάζουν «μεσολαβητές» τους επιχειρηματίες για να επιλέγουν ποιοι θα μπαίνουν στα μαγαζιά τους και ποιοι θα μένουν έξω!

Όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος θα ληφθούν περιοριστικά μέτρα μόνον τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα που θα αφορούν τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη.

«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει«, ανέφερε αναλυτικά ο κ. Σκέρτσος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail