Κουίζ για δυνατούς λύτες: Το μυστήριο με τη δημοφιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Τους τελευταίους μήνες συμβαίνει κάτι εξαιρετικά περίεργο αλλά και πρωτοφανές, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες. Από τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων εταιρειών στα ΜΜΕ, απουσιάζει πλήρως το στοιχείο δημοφιλίας της προέδρου της Δημοκρατίας!

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Εταιρίες όπως η MRB διεξάγουν αναλυτική έρευνα για την δημοφιλία των πολιτικών προσώπων αλλά και των προσώπων που εκπροσωπούν θεσμούς. Ενώ λοιπόν δημοσιεύεται όλο το εύρος της έρευνας της συγκεκριμένης εταιρείας, ακόμα και για τον κάθε υπουργό ξεχωριστά, απουσιάζει πλήρως η αναφορά στα ευρήματα για την πρόεδρο της Δημοκρατίας! Γεγονός που επαναλαμβάνουμε, δεν έχει ξαναγίνει, καθώς για όλους τους προκατόχους της υπήρχε πάντα δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων ευρημάτων που τους αφορούσαν.

Ακόμα και όταν ο Κάρολος Παπούλιας κατέγραφε ιστορικά χαμηλά, τα ΜΜΕ δημοσίευαν κανονικά τα στοιχεία χωρίς να τα λογοκρίνουν. Το ίδιο φυσικά γινόταν και με τον Προκόπη Παυλόπουλο που πήρε τον θεσμό με μόλις 35% θετικές γνώμες και τον απογείωσε στο 65%.

Γιατί λοιπόν δεν δημοσιεύονται τα τρέχοντα στοιχεία που αφορούν την πρόεδρο της Δημοκρατίας, εδώ και μήνες; Διότι όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η εταιρεία μετράει και κοινοποιεί κανονικά τα στοιχεία που την αφορούν, στα μέσα που είναι συνδρομητές της. Αυτά όμως απλώς εξαφανίζουν το συγκεκριμένο μέγεθος. Γιατί;

 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail