Τι εξυπηρετεί η ταύτιση "αντιεμβολιαστών-αντιμνημονιακών-υπερπατριωτών και παλαβών αριστερών"

Free-Photos / pixabay
Εντυπωσιακή πραγματικά η προσπάθεια που καταβάλλεται από ορισμένους να ταυτίσους τους «αντιεμβολιαστές» με τους «αντιμνημονιακούς» και τους «υπερπατριώτες» με την «παλαβή αριστερά». Ταυτίζει δηλαδή τους ανθρώπους που για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να βάλουν στο σώμα τους ένα φαρμακευτικό σκεύασμα (όπως έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν) με εκείνους που δεν ήθελαν τα μνημόνια και επιθυμούσαν την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα! 

Από: capital.gr - Stirlitz

Και ταυτίζουν αυτούς που λένε σήμερα την πικρή αλήθεια για τον άσχημο δρόμο που έχουμε πάρει στα εθνικά θέματα και για την εθνική ήττα στην οποία μας οδηγεί η μυστική διπλωματία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους Τούρκους, με τον ΣΥΡΙΖΑ που πρόδωσε τη Μακεδονία για να κερδίσει ένα ακόμα εξάμηνο παραμονής στην εξουσία! 

Δεν εκπλήσσει όμως αυτή η θέση. Το τσουβάλιασμα των πολιτικών αντιπάλων και η κατασυκοφάντησή τους με το κρέμασμα βολικών όσο και αυθαίρετων ταμπελών, αποτελεί πάγια πρακτική του κομματικού παιγνιδιού στην Ελλάδα. 

Τέτοιες αλλοπρόσαλλες θέσεις που κυριολεκτικά τραβάνε από τα μαλλιά την κοινή λογική συγκρίνοντας εντελώς ανόμοια πράγματα και καταστάσεις, φανερώνουν, αν μη τι άλλο, τον πανικό στον οποίο έχει περιέλθει σήμερα η κυβέρνηση διαπιστώνοντας ότι την έχουν πάρει χαμπάρι οι πολίτες για το πού οδηγεί τα πράγματα. 

Θεωρώ ότι οι αναγνώστες και ο κόσμος μπορούν να καταλάβουν ποιος παραθέτει επιχειρήματα για αυτά που λέει, και ποιος εκτοξεύει απλώς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (όπως «ψεκασμένοι», «συνωμοσιολόγοι», «οπισθοδρομικοί» κ.ά.) για να μειώσει την αντίθετη άποψη. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail