Οι Κούρδοι αλλάζουν τα φώτα των Τούρκων στα σαμποτάζ: Σειρά δράσεων στο εσωτερικό της χώρας

Freepen.gr - Στις 9 Ιουλίου, οι μονάδες της αντάρτικης ομάδας KBDH (Kurdistan Revenge Militia) σαμποτάρησαν φορτηγά που λειτουργούσαν υπό την εταιρεία φορτίου Aras που συνδέεται με το φασιστικό καθεστώς του AKP στην Κωνσταντινούπολη-Σιλιβρία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γκρουπ.

Η εταιρεία μεταφορών υπέστη απώλεια δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών.

Η ίδια ομάδα, η KBDH στις 8 Ιουλίου σαμποτάρισε επίσης οχήματα που ανήκουν στην "Ottoman Hearths" στην περιοχή Osmancık του Çorum και έκαψαν 3 οχήματα πολυτελείας που ανήκουν σε αυτή.

Η KBDH ανακοίνωσε ακόμη πωςι πραγματοποίησε επιθέσεις σαμποτάζ-αντίποινα στην τουριστική περιοχή της περιοχής Aliağa της Σμύρνης και έκαψε 2.500 εκτάρια γης.

Η οργάνωση σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως: "Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται στην Τουρκία για τουριστικούς σκοπούς και συρρέουν σε τουριστικές περιοχές. Θα ενεργήσουμε ενεργά ενάντια στο φασιστικό τουρκικό κράτος παντού! Δεν θέλουμε να βλάψουμε πολίτες.

Σε αυτή τη βάση, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τις πράξεις εκδίκησης και θα επαναλάβουμε την υπόσχεσή μας ότι θα ανταποκριθούμε στο κόστος κάθε δάσους και δέντρου που καίγεται στο Κουρδιστάν μετατρέποντας τους χώρους διαβίωσης του φασιστικού τουρκικού κράτους σε κόλαση".

Μια άλλη ένοπλη ομάδα των Κούρδων, Η πρωτοβουλία των Παιδιών της Φωτιάς ανακοίνωσε το αποτέλεσμα των επιθέσεων σαμποτάζ της, στοχεύοντας το τουρκικό καθεστώς και στελέχη των του AKP / MHP τον μήνα Ιούνιο:

90 Πράξεις σαμποτάζ - εμπρησμός 15 εργαστασίων, 45 οχημάτων, 5 γιοτ και 24 εγκαταστάσεων πυρόσβεσης.

"Ως Πρωτοβουλία των Παιδιών της Φωτιάς, είμαστε οι άνθρωποι που αντιτάξαμε αυτήν τη βαρβαρότητα του τουρκικού κράτους και ορκιστήκαμε ότι θα την εκδικηθούμε" αναφέρει σχετική δήλωση και συμπληρώνει:

 "Τον Ιούνιο, η εκδίκηση έγινε και θα συνεχίσει με την καύση εργοστασίων, χώρων εργασίας, εργαστηρίων, αποθηκών, οχημάτων και καταστημάτων που ανήκουν σε φασίστες του AKP-MHP και τους υποστηρικτές του στη μητροπολιτική περιοχή της Τουρκίας".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail