Ρωσίδα βουλευτής αποκαλύπτει πρόταση τουρκική αναγνώρισης Κριμαίας και ψευδοκράτους αντίστοιχα

Russian Deputy of the State Duma Natalya Poklonskaya - Russian State Duma/TASS
Freepen.gr - Η Natalya Poklonskaya, βουλευτής της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλή του κοινοβουλίου), αναφέρθηκε στην προσφορά αναγνώρισης της Κριμαίας από την Άγκυρα σε αντάλλαγμα για την αναγνώριση από τη Ρωσία του ψευδοκράτους μιλώντας για «ακατάλληλες διαπραγματεύσεις», μεταδίδει το ΤΑΣΣ.

"Αυτή η διαπραγμάτευση είναι ακατάλληλη. Το δημοψήφισμα της Κριμαίας είναι η έκφραση της βούλησης του λαού και δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείται η έκφραση της βούλησης του λαού ως διαπραγματευτικό χαρτί", δήλωσε η Poklonskaya, αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Δούμας.

Η Poklonskaya αναφερόταν στη δήλωση Τούρκου καθηγητή που πρότεινε Μόσχα και Άγκυρα να συμφωνήσουν για το καθεστώς της Κριμαίας εάν η Ρωσία αναγνωρίσει την "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου" ως ανεξάρτητο κράτος.

"Η Τουρκία είναι μια όμορφη χώρα. Και αργά ή γρήγορα η Τουρκία μαζί με άλλες χώρες θα αναγνωρίσουν το δημοψήφισμα της Κριμαίας", τόνισε η Poklonskaya σύμφωνα με την οποία η διαδικασία αναγνώρισης της ένταξης της Κριμαίας στη Ρωσίας θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορη. "Δεδομένου ότι λίγοι έχουν αληθινή κυριαρχία σήμερα, η εξάρτηση από τους παγκόσμιους ηγεμόνες υπάρχει. Είναι κάπως τρομακτικό, ίσως, να παίρνεις αποφάσεις που ο μεγάλος αδελφός δε θα εγκρίνει", εξήγησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail