Προσωπικά διαδεδομένα...

geralt / Pixabay
Προσωπικά δεδομένα, ένα προσόν της δημοκρατίας για να προστατεύουμε τον πολίτη, για κάτι που δεν θέλουμε να μαθευτεί σε όλη την πλατεία, σε όλο το χωριό, τι του συμβαίνει. Ακόμα και αυτούς που συλλαμβάνουν με ένα τσουβάλι ηρωίνη, μας λένε μόνο ότι ήταν ένας αλλοδαπός ή ένας ημεδαπός και όχι το όνομά του να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

Θόδωρος Γαλανόπουλος 

Αλλά ακόμα και στα δικαστήρια και σε άλλες διαδικασίες, ο μόνος που ξέρει τα πάντα για τον πολίτη και την ασθένειά του, τα φάρμακά του κλπ, ήταν ο γιατρός του, ο οποίος δεν υποχρεώνεται ούτε με δικαστική απόφαση να δηλώσει κάτι για την ασθένεια, για την αναπηρία του καθενός πολίτη. 

Τώρα τα καταστρατηγεί όλα αυτά η εκλεγμένη δημοκρατικά κυβέρνηση, αλλά όχι τόσο δημοκρατική με τη συμπεριφορά της. Εγώ πρέπει να δηλώσω στον κάθε πορτιέρη στο εστιατόριο, Πακιστανό ή Αγαρηνό, αν έχω κάνει μπόλι, γιατί δεν το έχω κάνει, είναι η άποψη μου; είμαι αλλεργικός; ΄ξ μου το συνέστησε να μην το κάνω ο γιατρός μου.

Επίσης στον κάθε λοστρόμο που κόβει τα εισιτήρια στο πλοίο πρέπει να δίνω ραπόρτο αν είμαι μπολιασμένος, τι είπε το Rapid test ή το self test... Βέβαια αν δεν το ξέρετε τα φεριμπότ έχουν και κάτι ειδικά δρομολόγια που κάνουν για επικίνδυνα φορτία, ειδικά για καύσιμα, αέρια και λοιπά, όπου δεν υπάρχουν καθόλου επιβάτες μόνο βυτιοφόρα και φορτηγά. 

Ε, μπορεί να βάλουν τους αμπόλιαστους εκεί μαζί με τα προπάνια και τις βενζίνες σαν επικίνδυνα φορτία που είναι του πεταματού…. Και πού να δείτε τι έχει να γίνει στις εκλογές; Να δείτε κάτι αμπόλιαστα μαυρίσματα που δεν θα βρίσκετε ούτε την ψήφο του παιδιού σας..Να κάτι μαυρίσματα δαγκωτά...



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail