Η χώρα μπαίνει στο γύψο, το Σύνταγμα καταλύεται

Ψήφισε ο κόσμος Μητσοτάκη και πήρε Σκέρτσο για πρωθυπουργό, που δεν τον ψήφισε κανείς. Στο μεταξύ ο Μητσοτάκης κάνει τις διακοπές του στη Δράμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Κι ας μπαίνει η χώρα στον γύψο. Κι ας καταλύεται το Σύνταγμα. Κι ας λοιδωρούνται υγιείς άνθρωποι. Κι ας θέτει τον κόσμο σε κατ'οίκον περιορισμό.

Ελένη Παπαδοπούλου

Στα νησιά δεν υπήρχε πέρσι πρόβλημα που ταξίδευαν όλοι ανέμελοι. Φέτος προέκυψε η ανησυχία. Και πώς εκφράστηκε; Με περιορισμό στις μετακινήσεις. Γιατί; Για να ψοφήσει ο τουρισμός των νησιών που έχει πιάσει πάτο και περιμένουν από τους Έλληνες, να ξεπουληθεί μετά το σύμπαν στα ξένα κοράκια. Ξέρουν αυτοί. Είχαν μία πολύ μεγάλη σκασίλα για τα εμβόλια. 

Η χούντα δεν είναι ante portas, είναι intra portas. 

Θέλω να πιστεύω ότι ήδη ετοιμάζονται νομικές κινήσεις για τα όσα πρωτοφανή αποφασίζει η κυβέρνηση. Είναι βέβαιο ότι όλες αυτές οι αποφάσεις θα καταπέσουν όχι φυσικά στα ελληνικά δικαστήρια, αλλά στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, το οποίο θα επιδικάσει και αποζημιώσεις. Δεν υπάρχει ένα άρθρο που να μην το έχουν καταπατήσει. 

Όσο για την προπαγάνδα ότι οι ανεμβολίαστοι είναι μιάσματα της κοινωνίας έχει ήδη καταγραφεί και θα γίνει ταμείο οσονούπω.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail