Τούρκοι στρατιωτικοί έβαλαν συστήματα αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου στη Λιβύη!

Freepen.gr - Μια πηγή αποκάλυψε στο «218News» ότι Τούρκοι αξιωματικοί εγκατέστησαν συστήματα αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου μέσα στο στρατιωτικό εργοστάσιο στο Μπάνι Γουαλίντ της Λιβύης.

Σχετικά με τις συνθήκες εισόδου των αξιωματικών στην πόλη η πηγή ανέφερε ότι οι τουρκικές δυνάμεις εκμεταλλεύτηκαν τις επιχειρήσεις που διεξήγαγε η «444η Ταξιαρχία», υπό την ηγεσία του Μαχμούντ Χαμά, στην πόλη, πριν από λίγες ημέρες, για να εισέλθουν και να εκτελέσουν την αποστολή τους.

Η πηγή ανέφερε επίσης στο «218News» ότι η «444η Ταξιαρχία Μάχης» κινείται χωρίς να συμβουλευτεί κανένα μηχανισμό ασφαλείας στη χώρα, και η κυβέρνηση καθώς και το Προεδρικό Συμβούλιο δεν γνωρίζουν τις πρόσφατες μετακινήσεις Τούρκων αξιωματικών εντός της πόλης του Μπάνι Γουαλίντ.

Όσον αφορά τα κίνητρα για την εγκατάσταση αυτού του συστήματος στο Μπάνι Γουαλίντ ειδικότερα, και αυτήν την στιγμή · η πηγή αποκάλυψε ότι αυτή η τουρκική κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο του φόβου της Άγκυρας για τυχόν μετακινήσεις του Εθνικού Στρατού στο Μπάνι Γουαλίντ και τη δυνατότητα χρήσης της πόλης ως σταθμού διέλευσης ή ανεφοδιασμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail