Όταν οι μισοί πολίτες καταδιώκονται σαν λεπροί, ποιος θα αντισταθεί την κρίσιμη ώρα στους Τούρκους;

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας έχει κηρύξει κανονικό πόλεμο στο 60% των πολιτών που για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, και τους απειλεί πλέον ανοικτά όχι μόνο με αφαίρεση των στοιχειωδέστερων ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους αλλά και με στέρηση μισθού επ' άπειρον, κάποιοι επιμένουν να ασχολούνται με τον ξοφλημένο Τσίπρα και αν μπορεί να κερδίσει το Κέντρο ή όχι. Αν αυτό δεν είναι σκόπιμη παραπλάνηση της κοινής γνώμης, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Εδώ ζούμε μια πρωτοφανή σε κυνισμό και ωμότητα κατάφωρη εκτροπή από τη συνταγματική νομιμότητα με έναν πρωθυπουργό που όχι μόνο διχάζει τον ελληνικό λαό αλλά επιχειρεί δίχως ίχνος φιλότιμου να τον γενοκτονήσει κανονικά σε περίπτωση που αρνηθεί να υπακούσει στα κελεύσματά του.  

Από: capital.gr - Stirlitz

Σε μια περίοδο όπου ο σαλεμένος νεο-Οθωμανός σουλτάνος στα ανατολικά μας ετοιμάζεται για νέο γύρο προκλήσεων σε βάρος του ελληνισμού με τη σιωπηρή ανοχή των εταίρων και συμμάχων μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν κρίνει απαραίτητο να διατηρήσει τη μέγιστη δυνατή εθνική ενότητα και σύμπνοια για να αντιμετωπίσει τις άσχημες καταστάσεις που πιθανότατα θα έρθουν στα εθνικά μας θέματα, αλλά φέρεται στους Έλληνες πολίτες με μια βαναυσότητα και έναν αυταρχισμό που δεν έχει τολμήσει ποτέ να δείξει απέναντι στον χειρότερο εχθρό του έθνους μας. Αλήθεια, πώς περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες ιταμές προκλήσεις του Τούρκου όταν είμαστε στα πρόθυρα κοινωνικού εμφυλίου πολέμου με τα όσα κάνει η κυβέρνηση; Τι σκέφτονται άραγε οι Τούρκοι όταν μας βλέπουν να καταστρέφουμε την εθνική ενότητά μας για μια επιδημία; Ποιες ηθικές δυνάμεις αντίστασης στον εξωτερικό εχθρό μπορεί να έχει μια χώρα όπου οι μισοί πολίτες της καταδιώκουν με απύθμενο μίσος και ιερή αγανάκτηση τους άλλους μισούς σαν να είναι λεπροί; Αν αυτά τα βρίσκουν πολύ φυσιολογικά οι Έλληνες δημοσιογράφοι, θα πρέπει να αναρωτηθούμε σοβαρά μήπως κάτι δεν πάει καλά σ' αυτή τη χώρα ή στα μυαλά ορισμένων.

Παραθέτω αυτά που δήλωσε πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός μεταμοσχεύσεων στο επάγγελμα, για τη συστηματική κατατρομοκράτηση των πολιτών από μερίδα συναδέλφων του που για διάφορους λόγους έχουν επιλέξει να παίξουν το αισχρό παιχνίδι της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

«Δεν δικαιολογείται ο πανικός τον οποίο εμφυσούμε στους πολίτες, δεν δικαιολογούνται αυτά τα βίαια μέτρα που βλέπουμε, κάθε άλλο θα έλεγα. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι βίαια και αντιδημοκρατικά, αν όχι και αντισυνταγματικά. Ως ελεύθεροι πολίτες έχετε το δικαίωμα να πάτε ελεύθερα όπου θελήσετε, σε όποιο μαγαζί θελήσετε. Αν εγώ σας στερήσω τη δυνατότητα να μπείτε σε αυτό το μαγαζί διότι δεν έχετε εμβολιαστεί ακόμη ή δεν θέλετε να εμβολιαστείτε, αυτό σημαίνει ότι σας στερώ ατομικά σας δικαιώματα, ατομικές σας ελευθερίες, πράγμα που είναι αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό. Δεν κινδυνεύει ο εμβολιασμένος από τον ανεμβολίαστο. Τουναντίον, ο εμβολιασμένος σε ένα μικρό βέβαια ποσοστό -αλλά υπάρχει- μπορεί να μεταδώσει νόσο στον ανεμβολίαστο. Αυτά δεν τα λέμε δυστυχώς, και οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι που είναι ταγμένοι στη χειραγώγηση, και, στην προπαγάνδα να το πω, των Ελλήνων πολιτών, με την οποία εμφυσούν φόβο καθημερινά από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ δεν τα λένε».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail