Η αποστροφή Κικίλια στον ΣΚΑΙ που δείχνει ότι η κυβέρνηση πελαγοδρομεί με τον ιό

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής όπως τα διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του υπουργείου:

Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μας 50-55 ετών και άνω να εμβολιαστούν άμεσα

Απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μας ηλικίας 50-55 ετών και άνω να εμβολιαστούν, καθώς είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο. Τα ποσοστά εμβολιασμού σε αυτές τις ηλικίες είναι υψηλά, αλλά αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν άμεσα, εντός του καλοκαιριού.

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι παραδοσιακά η γιορτή στην οποία επανενώνεται η ελληνική οικογένεια και έρχονται σε επαφή νεότεροι με ηλικιωμένους. Πρέπει όλοι να είμαστε εμβολιασμένοι για να είμαστε ασφαλείς.

Θα ήταν ιδανικό να είναι όλοι πλήρως εμβολιασμένοι προτού πάνε στις διακοπές τους, ωστόσο ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό, όσοι επιθυμούν πρέπει να πραγματοποιήσουν έστω την πρώτη δόση.

Εστιάζοντας στο κλείσιμο της αναφοράς του υπουργού, αναρωτιέται κανείς τι είδους προστασία (η οποία πλέον από πολλούς αμφισβητείται) θα προσφέρει η πρώτη δόση του εμβολίου σε έναν άνθρωπο σήμερα ο οποίος πχ αύριο αναχωρεί για τις διακοπές του; Τόσο καιρό δεν έλεγαν ότι η πρώτη δόση δεν επαρκεί και πως χρειάζονται ημέρες για την επίδραση;

Μήπως οι αρμόδιοι έχουν χάσει τον έλεγχο;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail