Βελόπουλος σε Λοβέρδο για την είσοδο στη Βουλή: Εμείς λέμε να μην μπαίνουν κόμματα μέχρι να ξεχρεώσουν!

Freepen.gr - Με μια αφοπλιστική ανάρτηση στο twitter απήντησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος στο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και στέλεχος των "αλησμόνητων" κυβερνήσεων Σημίτη, Ανδρέα Λοβέρδο, που ζήτησε να μην εισέρχονται στη Βουλή ανεμβολίαστοι βουλευτές.

Σε ένα μόνο διαφωνούμε με τον κ. Βελόπουλο, κόμματα που χρωστούν κι αλλάζουν ΑΦΜ ή αποτυγχάνουν να ξεχρεώσουν, να διαλύονται καθώς αφού δεν μπόρεσαν να αυτο-κυβερνηθούν, σίγουρα θα οδηγήσουν στα βράχια τον τόπο, όπως και έκαναν.

Απαντά ο πρόεδρος της ΕΛ.ΛΥ:

Η @ellinikilisi απάντα στον κύριο λοβέρδο: επειδή μας προκαλείτε λέγοντας ότι οι βουλευτές που δεν εμβολιάστηκαν να μην μπαίνουν στο κοινοβούλιο, εμείς προτείνουμε τα κόμματα που χρωστούν δάνεια όπως το κιναλ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μην μιλάνε οι βουλευτές στη Βουλή μέχρι να ξεχρεώσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail