Μετάλλαξη Δ στην Αγγλία και σύγκριση με την Ελλάδα

olga_art / pixabay
Μετάλλαξη Δ στην Αγγλία, σύγκριση θνητότητας ανάλογα με την ηλικία και με την εμβολιαστική κάλυψη.

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός

https://tinyurl.com/wsfrs42y (ΕΙΚΟΝΑ)

Συμπεράσματα:

1. Ελάχιστη η θνητότητα στα άτομα κάτω των 50 ετών (το IFR αναμένεται να είναι ακόμη χαμηλότερο).
1. Προστασία από το εμβολίου για τους άνω των 50 ετών (τόσο από την μόλυνση, όσο και από την θνητότητα, χωρίς προφανώς να είναι απόλυτη.
Γιατί η Αγγλία δεν έχει πίεση στο σύστημα υγείας και δεν καταγράφει θανάτους;
Διότι έχει εμβολιάσει πάνω από το 90% των άνω των 50 ετών πολιτών. Ελάχιστοι οι ανεμβολίαστοι άνω των 50 ετών, ελάχιστοι και οι θάνατοι.
Τί συμβαίνει στην Ελλάδα;
Ποσοστό πληθυσμού χωρίς ΚΑΜΙΑ δόση εμβολίου (https://tinyurl.com/2f2yuwas):
80+ --> 29,7%
70-79 --> 20,5%
60-69 --> 24,9%
50-59 --> 34,5%

Αν και όταν αυξηθεί η πίεση στο σύστημα υγείας της Ελλάδας με νοσηλείες σε ΜΕΘ, και όταν αυξηθούν οι θάνατοι, θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι.

Με ντροπιαστικούς εκβιασμούς, με άχρηστα πιστοποιητικά, με επικοινωνιακή ηχορύπανση ανθρώπων που μόνοι τους μηδένισαν την αξιοπιστία τους (https://tinyurl.com/32j4juyw), με αποτυχημένη διαχείριση και με καταστροφικά μέτρα, κάποιοι πρωταθλητές της αναξιοπιστίας συνεχίζουν να προκαλούν βλάβες στην κοινωνία, ακόμη και με την εμμονική, ενοχλητική, γραφική και προσβλητική για την επιστήμη παρουσία τους. 

Τόσο με τις αποφάσεις που κυριολεκτικά βιάζουν τη δημόσια υγεία εδώ και 1,5 χρόνο (και πλέον καταργούν ακόμη και το δυτικό πολιτισμό), όσο και με την αδιαφορία για την ελλιπή κάλυψη των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων, μετατρέπουν τον εμβολιασμό σε αυτοσκοπό που ισοπεδώνει ακόμη και τα εκατομμύρια που είχαν την ατυχία να νοσήσουν. 

Ευτελίζουν πλήρως την έννοια και την αξία του εμβολιασμού, και αποδεικνύονται ανεπαρκείς στην επικοινωνία για την υγεία. 

Αντί να βασιστούν στην επιστημονικά τεκμηριωμένη, ψύχραιμη και ειλικρινή ενημέρωση, καθημερινά πλέον μεταδίδουν εκβιαστικά διλήμματα κοινωνικών συγκρούσεων απέναντι σε ανθρώπους που πρακτικά έχουν απειροελάχιστο κίνδυνο. Ταυτόχρονα, δεν ασχολούνται με όσους πραγματικά κινδυνεύουν. Τα ερωτήματα αυτής της στάσης είναι πολλά και αναπάντητα. 

Το βέβαιο όμως είναι ότι πλέον γνωρίζουμε ποιοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την οργή σημαντικού μέρους της κοινωνίας, για την άρνηση πολλών να απωλέσουν την αξιοπρέπειά τους και για τις αντιδράσεις απέναντι σε εκβιασμούς.

Το δίλημμα είναι απλό: 

Ή θα αποδεχθούμε ότι θα ζήσουμε με τον ιό, λαμβάνοντας λογικά μέτρα και χρησιμοποιώντας τα εμβόλια όπως πρέπει (με ενημερωμένη συναίνεση και ελεύθερη βούληση, με έμφαση στις ευαίσθητες ομάδες)....

Ή θα αποδεχθούμε να μας καταστρέψουν ορισμένες διαστροφικές και αποτυχημένες εμμονές που επιθυμούν να σταματήσουν τη ζωή και να καταργήσουν αξίες του δυτικού πολιτισμού επειδή ζουν με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα εξαφανίσουν τον "αόρατο εχθρό".


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail