Γνωστό κλαμπ μεγάλης πόλης: Αρνούμαστε να σας διχάσουμε και να υποχρεώσουμε σε εμβολιασμό, δεν ανοίγουμε!

Γνωστό μπαρ στο Βόλο με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι 15 Αυγούστου όπου θα ισχύουν και τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση αρνούμενο να παίξει το παιχνίδι του διχασμού και της διάκρισης των πολιτών στο οποίο επενδύει η κυβέρνηση εν όψει μίας πιθανής πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. 

Το ENZO upper class αναφέρει συγκεκριμένα:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι με βάση τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τη καταπολέμηση του Covid-19 η λειτουργία του καταστήματος είναι αδύνατη έως τις 15 Αυγούστου που ισχύουν. Ο ρόλος μας είναι να σας διασκεδάζουμε όλους όπως κάνουμε τόσα χρόνια και όχι να σας διαχωρίσουμε. Επίσης δεν θα υποχρεώσουμε κανέναν από τους συνεργάτες μας σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Εκ της διευθύνσεως. Σας ευχαριστούμε»

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail