Έξαλλοι στο Μαξίμου με τη Σακελλαροπούλου!

Οι σχέσεις των δύο Μεγάρων έχουν διαρραγεί εδώ και καιρό. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και αρκετούς μήνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να αναφέρεται επουδενί η παρουσία της ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαρόπουλου σε εκδηλώσεις όπου παρευρίσκονται μαζί.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Έχουμε ζήσει έτσι απίστευτα ρεπορτάζ κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων όπου παρευρίσκονται μαζί η πρόεδρος  και ο πρωθυπουργός και όμως, παρά το ότι η παρουσία της προέδρου στις φωτογραφίες είναι εμφανής, απουσιάζει τελείως από τις περιγραφές!

Κάτι παρόμοιο έγινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Δράμα.

Η πρωτοβουλία όμως της προέδρου της Δημοκρατίας να προσκαλέσει τον σκοπιανό ομόλογο της Στέβο Πενταρόφσκι σε επίσημη επίσκεψη, φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Διότι με την ενέργεια αυτή, δίνει απολύτως λάθος μήνυμα στον σκοπιανό πρόεδρο ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε κάνει λόγο για την ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα καταπιέζεται!

Η ελληνίδα πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν όχι μόνο δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση ως όφειλε για να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του σκοπιανού ομολόγου της, αλλά αντίθετα τον προσκαλεί σε επίσημη επίσκεψη, χωρίς αυτός να έχει ανακαλέσει!

Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που σκοπιανός θα πατήσει το πόδι του στο προεδρικό μέγαρο της Ελλάδας, αφού ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχε αρνηθεί να συναντήσει οποιονδήποτε σκοπιανό αξιωματούχο, παρά τις συνεχείς πιέσεις και εκκλήσεις.

Το τρίπτυχο κλείνει με το γεγονός ότι η κυρία Σακελλαροπούλου δεν έχει καταφέρει να προσεγγίσει ούτε έναν σοβαρό ηγέτη, όταν λίγα χρόνια πριν είχαν παρελάσει από την Ηρώδου του Αττικού όλοι οι ηγέτες παγκόσμιας ακτινοβολίας! Μόνον ο Αιγύπτιος Πρόεδρος εμφανίστηκε και αυτός επειδή θα συμμετείχε στην τριμερή!

Ακόμα και στην ιστορική επέτειο των 200 χρονών από την εθνεγερσία, στο προεδρικό μέγαρο δεν εμφανίστηκε ούτε ένας αρχηγός κράτους. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος των μεγαλύτερων συμμαχιών του πλανήτη.

Το Μαξίμου τώρα  βλέπει ότι η επιλογή της Σακελλαροπούλου δεν είναι απλά κακή, αλλά εξελίσσεται σε επικίνδυνη. Η αγανάκτηση λοιπόν είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail